Nieuws
05-05-2022 - Een uitlaatklep en gevoel van vrijheid tijdens sporten
De Oekraïnse Ann, Daria en Karina deden gisteren mee aan de Run for Fun-les op sportpark Geusselt. De dames wonen sinds een maand in Nederland en hebben hun familie achtergelaten in Oekraïne. Ze vinden het opvallend hoe behulpzaam iedereen hier is. Zo zijn ze geholpen aan woonruimte en wees iemand hun op de gratis sportlessen van Maastricht Sport. Door te sporten komen de dames in contact met andere deelnemers en hebben ze een uitlaatklep om even ergens anders aan te denken. Het geeft hun een gevoel van vrijheid.

Recordopbrengst Hondenplons gedoneerd aan Adelante Zorggroep
04-10-2021 - Recordopbrengst Hondenplons gedoneerd aan Adelante Zorggroep
Tijdens de Hondenplons 2021, die plaatsvond op 12 september, is er een recordbedrag van 1575,70 euro verzameld. Alle bezoekers, zowel honden als baasjes betaalden bij binnenkomst 1 euro entreegeld voor een middag vol spetterplezier. Het volledige bedrag komt ten goede aan de Adelante Zorggroep voor het herstel van de waterschade.

23-09-2021 - Van ziekenhuis naar Beweeghuis
In Maastricht is op 23 september het Beweeghuis geïntroduceerd, een voor Nederland uniek zorgnetwerk voor mensen met beweegklachten. Innovatief aan dit concept is dat 80% van de beweegzorg in de regio (groten)deels buiten het ziekenhuis plaatsvindt. Hiervoor werken medisch specialisten van het Maastricht UMC+, huisartsen, fysiotherapeuten en beweegcoaches intensief met elkaar samen.

Honden dolblij tijdens Hondenplons 2021
13-09-2021 - Honden dolblij tijdens Hondenplons 2021
Afgelopen zondag 12 september vond de zomerafsluiter: ‘Hondenplons 2021’ plaats in het buitenbad. Het prachtige weer zorgde voor een flinke opkomst. De Plons ging van start met een uurtje speciaal voor kleinere honden. Van 13.00 – 16.00 uur waren alle honden welkom. Er werd geblaft, gerend, gespeeld en geplonst. Het geluk spatte ervanaf.

06-09-2021 - Dankzij sporten weer gewoon naar de supermarkt
Beweeg Bewust Annex, is een re-integratie-programma, dat is ontstaan uit een samenwerking van Maastricht Sport, Sociale Zaken Maastricht Heuvelland en Annex. Een van de deelnemers aan het programma is Tamara. Lees haar verhaal hieronder.