Bewegingsonderwijs Maastricht

Maastricht Sport en Onderwijs

Kinderen gymmen slechter, maar hoe zit dat in Maastricht?

Uit onderzoek van de Onderwijsinspectie blijkt dat kinderen de afgelopen tien jaar slechter zijn gaan bewegen. Het is dus niet voor niets dat Maastricht Sport al jaren nauw samenwerkt met Maastrichtse scholen o.h.g.v. sport en bewegen.

Lees meer >

Maastricht Sport en Gezondheid

Gezondheid

Maastricht Sport en gezondheid zijn nauw met elkaar verbonden. In samenwerking met o.a. de GGD, fysiotherapeuten, gezondheidscentra en MUMC+ zijn er diverse beweegprogramma's opgesteld.

Lees meer >
Maastricht Sport Nightrun en IRONNKIDS Finale YouTube icon

Maastricht Sport

IRONMAN Maastricht Limburg 2018

Alle aan 'IRONMAN Maastricht-Limburg' gerelateerde programma onderdelen van Maastricht Sport zijn erop gericht om jong en oud kennis te laten maken met de duursport. >> Schrijf je in voor de Maastricht Sport Nightrun of IRONKIDS Finale.

Lees meer >
Ik wil sporten

Fanatiek sporter of beginner. Met of zonder beperking, herstellende, jong of oud: Iedereen kan sporten dankzij het aanbod van Maastricht Sport. Kijk hier voor het complete aannbod!

Ik zoek een Accommodatie

Maastricht Sport beheert een groot aantal binnen-en buitensportaccommodaties. Particulieren en organisaties kunnen deze accommodaties huren voor incidenteel of structureel gebruik.