Nieuws
14-01-2020 - Genomineerden ‘sporters van 2019’ bekend
Op maandag 20 januari 2020 organiseert Gemeente Maastricht in samenwerking met Maastricht Sport het Sportgala Maastricht. Hét moment om nog even terug te blikken op bijzondere sportieve momenten in 2019 en de bijbehorende Maastrichtse sportkampioenen in het zonnetje te zetten. Net als ieder jaar zullen ook deze keer prijzen worden uitgereikt voor talent, ploeg, beste sportman en -vrouw van het jaar. Door een onafhankelijk en deskundige jury zijn de genomineerden in de verschillende categorieën inmiddels geselecteerd.

Gezocht: Sportkampioenen van Maastricht!
08-10-2019 - Gezocht: Sportkampioenen van Maastricht!
Op maandag 20 januari 2020 organiseert de Gemeente Maastricht in samenwerking met Maastricht Sport het jaarlijkse Sportgala. Hét moment om de Maastrichtse sportkampioenen van 2019 in het zonnetje☀️???? te zetten. Net als ieder jaar zullen ook deze keer prijzen worden uitgereikt voor de beste sportman, -vrouw, -talent en -ploeg van het jaar. Nieuw dit jaar is de categorie voor mindervalide sporters.


10-09-2019 - Officiële opening Sportpark Heugem
Afgelopen weekend was de officiële en feestelijke opening van Sportpark Heugem. Het Sportpark waar voetbalverenigingen RKHSV en DBSV Red Socks zijn gehuisvest. Maastricht Sport heeft 2.6 miljoen geïnvesteerd in het opknappen en moderniseren van de velden en bijbehorende kleedaccommodatie. Ook zal er de komende jaren steeds meer ingezet worden op de maatschappelijke rol die het sportpark in de omgeving kan hebben. Hiervoor slaan RKHSV en Maastricht Sport de handen ineen.

28-03-2019 - Maastrichts Kampioenschap Voetbal finale in het MVV stadion!
De finalisten van het MK Voetbal zullen als voorwedstrijd van MVV-Volendam in Stadion de Geusselt gaan strijden om de MK Beker en de Penalty shoot-out medaille. Tijdens de rust zullen de winnaars bekend worden gemaakt door wethouder Sport Bert Jongen.


28-03-2019 - Vereniging van het jaar 2019!
VOORINSCHRIJVING EDITIE 2019 GEOPEND!
Wil je als eerste geïnformeerd worden over de volgende editie van de Verkiezing Vereniging van het Jaar en heb je de intentie om aan de verkiezing deel te nemen?