Nieuws
06-07-2021 - Informeren leden vaccinatie tegen coronavirus
Maastricht Sport vindt gezondheid heel belangrijk. Vaccineren speelt daarbij een grote rol. Een prik tegen corona beschermt jezelf, en uiteindelijk ook jouw familie en anderen. Na de prik heb je minder kans om ziek te worden.
Hoe meer mensen de prik nemen, hoe moeilijker het coronavirus zich verspreidt. Als veel mensen de prik nemen kan er steeds meer en komen er minder coronaregels.

25-04-2021 - Oproep verenigingen: MAAS!
Maastricht Sport is benaderd i.v.m. een fantastisch initiatief: MAAS! een driedaags, multidisciplinair stadsfestival. Een moment waarin tout Maastricht zich na deze moeilijke periode als vanouds van haar beste kant kan laten zien. Het zou mooi zijn als álle sectoren in de stad (sport, cultuur, sociaal-maatschappelijk, onderwijs, ondernemers) zich tijdens dit weekend samen zouden kunnen presenteren. Wij zijn op zoek naar sportverenigingen die op een of andere manier deel uit zouden willen maken van MAAS!

17-03-2021 - Subsidie sport- en beweegprojecten
Middels een subsidieregeling ondersteunt Provincie Limburg projecten die bijdragen aan de bevordering van sport- en beweegdeelname van jongeren in het primair onderwijs of kwetsbare senioren. Organisaties die zich hiermee bezig houden kunnen de subsidie aanvragen t/m 1 oktober 2021.

11-03-2021 - Oprichter Maastricht Gaels ontvangt award
Tony Bass, medeoprichter van de Maastricht Gaels, heeft een vooraanstaande rol gespeeld in de internationale ontwikkeling van de sport 'Gaelic Games' en is een grote bron van inspiratie voor velen. Als dank voor zijn inspanningen, ontving hij kortgeleden een prestigieuze President’s Award van de Gaelic Athletic Association. 

28-09-2020 - Uitreiking Team:Fit certificaat MHC
Op zaterdag 26 september ontving Maastrichtse Hockey Club (MHC) uit handen van wethouder Bert Jongen (Onderwijs, Jeugdzorg, Studentenstad, Sport) het Team:Fit certificaat. Daarmee is MHC de eerste vereniging in Maastricht met het certificaat “Gezondere Sportvereniging”. Maastrichtse Hockey Club en de partners JOGG, Team:Fit en Maastricht Sport hebben nauw samengewerkt om dit mooie doel te bereiken. Met het behalen van dit Team:Fit certificaat erkennen de partners dat MHC voldoet aan de strikte richtlijnen voor een gezondere sportvereniging.