Nieuws
28-09-2020 - Uitreiking Team:Fit certificaat MHC
Op zaterdag 26 september ontving Maastrichtse Hockey Club (MHC) uit handen van wethouder Bert Jongen (Onderwijs, Jeugdzorg, Studentenstad, Sport) het Team:Fit certificaat. Daarmee is MHC de eerste vereniging in Maastricht met het certificaat “Gezondere Sportvereniging”. Maastrichtse Hockey Club en de partners JOGG, Team:Fit en Maastricht Sport hebben nauw samengewerkt om dit mooie doel te bereiken. Met het behalen van dit Team:Fit certificaat erkennen de partners dat MHC voldoet aan de strikte richtlijnen voor een gezondere sportvereniging.

16-09-2020 - Subsidiemogelijkheden voor opleiden jeugdtrainers
Om meer en beter opgeleide jeugdtrainers te krijgen voor alle sporten in Limburg heeft Provincie Limburg een nieuwe subsidieregeling! Sportverenigingen kunnen een bijdrage van max. €500 krijgen voor een jeugdopleiding.

20-07-2020 - Publicatie rapport “Huurdersonderzoek binnen- en buitensportaccommodaties
Maastricht Sport heeft het team Onderzoek en Statistiek van de gemeente Maastricht opdracht gegeven om een onderzoek uit te voeren naar de tevredenheid van incidentele en seizoensgebruikers van de 21 gemeentelijke binnen- en 12 buitensportaccommodaties. Tussen 29 januari t/m 17 februari 2020 hebben 96 huurders meegedaan door het invullen van een online vragenlijst. Het doel van dit onderzoek was om de tevredenheid van gebruikers van binnen-en buitensportaccommodaties in kaart te brengen.

Veilig sporten Sjors Sportief
30-04-2020 - Veilig sporten met Sjors Sportief: oproep aan sportaanbieders!
Nu de corona-maatregelen voor basisschoolkinderen en de buitensport versoepeld zijn, roept gemeente Maastricht alle sportaanbieders op om – waar mogelijk – weer kennismakingslessen aan te gaan bieden via Sjors Sportief. Kinderen in beweging brengen is nu immers belangrijker dan ooit!

10-04-2020 - Toelichting automatische incasso in Maart
Maastricht Sport voert automatische incasso’s altijd de maand na het gebruik uit. De incasso voor de maand januari heeft echter eenmalig later plaatsgevonden. Hierdoor is eind maart geïncasseerd over januari en februari.