Nieuws
20-07-2020 - Publicatie rapport “Huurdersonderzoek binnen- en buitensportaccommodaties
Maastricht Sport heeft het team Onderzoek en Statistiek van de gemeente Maastricht opdracht gegeven om een onderzoek uit te voeren naar de tevredenheid van incidentele en seizoensgebruikers van de 21 gemeentelijke binnen- en 12 buitensportaccommodaties. Tussen 29 januari t/m 17 februari 2020 hebben 96 huurders meegedaan door het invullen van een online vragenlijst. Het doel van dit onderzoek was om de tevredenheid van gebruikers van binnen-en buitensportaccommodaties in kaart te brengen.

Veilig sporten Sjors Sportief
30-04-2020 - Veilig sporten met Sjors Sportief: oproep aan sportaanbieders!
Nu de corona-maatregelen voor basisschoolkinderen en de buitensport versoepeld zijn, roept gemeente Maastricht alle sportaanbieders op om – waar mogelijk – weer kennismakingslessen aan te gaan bieden via Sjors Sportief. Kinderen in beweging brengen is nu immers belangrijker dan ooit!

10-04-2020 - Toelichting automatische incasso in Maart
Maastricht Sport voert automatische incasso’s altijd de maand na het gebruik uit. De incasso voor de maand januari heeft echter eenmalig later plaatsgevonden. Hierdoor is eind maart geïncasseerd over januari en februari.

30-03-2020 - Overzicht Coronamaatregelen voor sportorganisaties
Er zijn een aantal maatregelen en initiatieven gestart waar je als sportvereniging, -bedrijf, -stichting of -evenement eventueel gebruik van kunt maken om de gevolgen van het Corona virus op te vangen. Deze hebben wij ter informatie overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

03-03-2020 - Sportpark Geusselt Noord gaat voor een rookvrije generatie
Sporten en roken passen niet bij elkaar. Vanuit die gedachte gaf Maastricht Sport gisteren in Sportpark Geusselt Noord de aftrap voor het initiatief ‘Rookvrije Sportparken Maastricht’. Sinds deze maand is Sportpark Geusselt namelijk rookvrij. De sportorganisatie van Gemeente Maastricht tekende daartoe gisteren een convenant samen met het Geusseltbad, Boulodrôme, het Grand Café Geusseltbad en de in Sportpark Geusselt gevestigde verenigingen.