Huur een gymzaal, sportzaal of sporthal
Geusselt Sporthal
Sporthal Daalhof
Geusselt Sporthal
Kluisjes
Sportzaal Malberg

Binnensportaccommodaties

Maastricht Sport beheert verschillende gymzalen, sportzalen en sporthallen in Maastricht. De sportfaciliteiten zijn voor zowel incidenteel als seizoensgebruik te huur. Op deze pagina vindt u meer informatie over het reserveren van deze faciliteiten.


Faciliteiten
In de binnensportaccommodaties kunnen diverse sportactiviteiten worden beoefend zoals badminton, volleybal, basketbal, zaalvoetbal, zaalhockey etc. In sommige gevallen kunnen er ook andere activiteiten op plaatsvinden. Hiervoor is toestemming nodig van Maastricht Sport. Van maandag t/m vrijdag kan er tussen 08.30 - 22.00 uur gebruikt worden gemaakt van alle binnensportaccommodaties. In het weekend zijn enkel de sporthallen en sportzaal Pottenberg en Mariënwaard beschikbaar tussen 08.30 - 22.00 uur.

Kijk hier voor een overzicht van alle accommodaties en faciliteiten


Tarieven
De tarieven voor gebruik van de sportfaciliteiten zijn op 28-11-2017 vastgesteld door de gemeenteraad van Maastricht en vastgelegd in de ‘Tarievennota Sport’. 

Tarieven per uur:

Gymzaal € 12,00
Sportzaal € 16,00
Geusselt Sporthal / Sporthal De Heeg € 51,00
Sporthal Daalhof / Sporthal Belfort € 42,75


Download het overzicht tarieven binnensport seizoen 2020-2021


Incidenteel gebruik
Het hele seizoen door is het mogelijk om incidentele reserveringen te maken voor een gymzaal, sportzaal of sporthal van Maastricht Sport. I.v.m. de seizoensuitvraag is het online reserveringssysteem tijdelijk buiten gebruik!

Klik hier om een incidentele reservering te maken


Seizoensgebruik
Gebruikers die tijdens het seizoen van zaterdag 28 augustus 2021 t/m zondag 24 juli 2022. Op een zelfde weekdag, op een zelfde tijdstip, dezelfde accommodatie gebruiken ontvangen een korting van 10% op het huurtarief als zij voor minimaal 90% gebruik maken van de beschikbare gebruiksmomenten. In het totaal aantal beschikbare gebruiksweken is rekening gehouden met de vakantieperiode en feestdagen. Het minimum aantal gebruiksmomenten om in aanmerking te komen voor deze korting is afhankelijk van de dag van het gebruik. 

Klik hier voor meer informatie over seizoensreserveringen


Vragen?
Heeft u vragen m.b.t. de binnensportaccommodaties? Neem gerust contact op met onze afdeling Verhuur via verhuur@maastrichtsport.nl. Wij helpen u graag!