Binnensportaccommodaties
Geusselt Sporthal
Sporthal Daalhof
Geusselt Sporthal
Kluisjes
Sportzaal Malberg

Maastricht Sport beheert verschillende gymzalen, sportzalen en sporthallen in Maastricht. Deze binnensportfaciliteiten kun je huren. Dit kan voor een enkele keer of vaker.​ Op deze pagina vind je meer informatie over het reserveren van deze sportfaciliteiten.Faciliteiten
In de binnensportaccommodaties kunnen verschillende sportactiviteiten worden beoefend, denk aan badminton, volleybal, basketbal, zaalvoetbal en zaalhockey. In sommige gevallen kunnen er ook andere activiteiten plaatsvinden. Hiervoor is altijd toestemming nodig van Maastricht Sport. Van maandag t/m vrijdag kan er tussen 08.30 - 22.00 uur gebruikt worden gemaakt van alle binnensportaccommodaties. In de weekenden zijn niet alle accommodaties geopend. Bekijk hier welke accommodaties open zijn in het weekend.
Bekijk accommodatiesTarieven
De tarieven voor gebruik van de sportfaciliteiten zijn op 28-11-2017 vastgesteld door de gemeenteraad van Maastricht en vastgelegd in de ‘Tarievennota Sport’. 

Tarieven per uur:

Gymzaal € 12,00
Sportzaal € 16,00
Geusselt Sporthal / Sporthal De Heeg € 51,00
Sporthal Daalhof / Sporthal Belfort € 42,75


Huur jij het hele seizoen dezelfde locatie, op dezelfde dag en tijd? Dan krijg je 10% korting op het huurtarief. Dit geldt alleen wanneer je minimaal 90% van het totaal aantal beschikbare momenten gebruik maakt van de accommodatie (uitgezonderd vakantieperiode en feestdagen). Neem hiervoor contact op met onze verhuurafdeling.Heb je een vraag?
Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via verhuur@maastrichtsport.nl of 043 350 4500.

Vraag, melding of storing? Geef het aan ons door!
Geef het aan ons door
Bekijk voor gebruik welke huisregels er gelden!