Huur een gymzaal, sportzaal of sporthal
Geusselt Sporthal
Sporthal Daalhof
Geusselt Sporthal
Kluisjes
Sportzaal Malberg

Binnensportaccommodaties

Maastricht Sport beheert verschillende gymzalen, sportzalen en sporthallen in Maastricht. De sportfaciliteiten zijn voor zowel incidenteel als seizoensgebruik te huur. Op deze pagina vindt u meer informatie over het reserveren van deze faciliteiten.


Faciliteiten
In de binnensportaccommodaties kunnen diverse sportactiviteiten worden beoefend zoals badminton, volleybal, basketbal, zaalvoetbal, zaalhockey etc. In sommige gevallen kunnen er ook andere activiteiten op plaatsvinden. Hiervoor is toestemming nodig van Maastricht Sport.

Kijk hier voor een overzicht van alle accommodaties en faciliteiten


Tarieven
De tarieven voor gebruik van de sportfaciliteiten zijn op 28-11-2017 vastgesteld door de gemeenteraad van Maastricht en vastgelegd in de ‘Tarievennota Sport’. 

Tarieven per uur:

Gymzaal € 12,00
Sportzaal € 16,00
Geusselt Sporthal / Sporthal De Heeg € 51,00
Sporthal Daalhof / Sporthal Belfort € 42,75


Download het overzicht tarieven binnensport seizoen 2020-2021


Incidenteel gebruik
Het hele seizoen door is het mogelijk om incidentele reserveringen te maken voor een gymzaal, sportzaal of sporthal van Maastricht Sport. I.v.m. de seizoensuitvraag is het online reserveringssysteem tijdelijk buiten gebruik!

Klik hier om een incidentele reservering te maken


Seizoensgebruik
Gebruikers die tijdens het seizoen (van zaterdag 15 augustus 2020 t/m zondag 25 juli 2021) op een zelfde weekdag, op een zelfde tijdstip, dezelfde accommodatie gebruiken ontvangen een korting van 10% op het huurtarief als zij voor minimaal 90% gebruik maken van de beschikbare gebruiksmomenten. In het totaal aantal beschikbare gebruiksweken is rekening gehouden met de vakantieperiode en feestdagen. Het minimum aantal gebruiksmomenten om in aanmerking te komen voor deze korting is afhankelijk van de dag van het gebruik. Bekijk in het schema hieronder.

Dag Totaal aantal beschikbare gebruiksweken seizoen 2020-2021  Min. aantal gebruiksweken voor seizoenskorting
Maandag 46 41
Dinsdag 47 42
Woensdag 49 44
Donderdag 48 43
Vrijdag 47 42
Zaterdag 49 44
Zondag 47 42

Klik hier om een seizoensreservering te maken


Vragen?
Heeft u vragen m.b.t. de binnensportaccommodaties? Neem gerust contact op met onze afdeling Verhuur via verhuur@maastrichtsport.nl. Wij helpen u graag!