Nieuws
16-12-2021 - Winter Experience geannuleerd
In de persconferentie afgelopen dinsdag riep de Rijksoverheid mensen op om zoveel mogelijk thuis te blijven. Er zijn grote zorgen over de opkomst van de omikronvariant, die zich snel verspreidt. Omdat de kerstvakantie dit jaar direct met de kerstdagen begint, zouden kinderen dan onbewust hun oudere familieleden kunnen besmetten met een te hoge druk op de zorg tot gevolg. Daarom gaan basisscholen een week voor de kerstvakantie al dicht.
Ook wij volgen dit advies en zijn daarom genoodzaakt om de Winter Experience evenementen helaas te annuleren.

06-10-2021 - Trajekt ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Namens Trajekt heeft directeur bestuurder Ward Vijgen op 29 september het Maastrichts Sportakkoord ondertekend. “Trajekt is als organisatie in welzijnswerk een belangrijke partner in het realiseren van een gezonde, vitale en veerkrachtige leefomgeving voor de Maastrichtse burgers” aldus Yvon Prince, voorzitter van het Maastrichtse Sportakkoord.

29-09-2021 - Die’net ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Ook Die’net heeft deze maand het Maastrichts Sportakkoord ondertekend. Die’net is hét netwerk van 1e lijns diëtisten praktijken werkzaam in Maastricht en Heuvelland. De uitganspunten van Die’net zijn waardevol voor de realisering van de doelstelling van Maastrichts Sportakkoord.

30-08-2021 - Reguliere rooster beweeggroepen van start
We mogen weer! vanaf maandag 6 september gaat het nieuwe rooster in voor de sport- en beweeggroepen van Maastricht Sport. Tijdens de zomervakantie was er tijdelijk een aangepast zomerrooster. Vanaf volgende week staan alle lessen weer als vanouds op het programma.

23-08-2021 - Sportaanbieders: doe mee met Sjors Sportief
Sjors Sportief is terug! In het nieuwe schooljaar 2021-2022 zet gemeente Maastricht het bewezen sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief voort op alle basisscholen in Maastricht. Sportaanbieders kunnen zich tot 6 september 2021 aanmelden.