Nieuws
30-08-2021 - Reguliere rooster beweeggroepen van start
We mogen weer! vanaf maandag 6 september gaat het nieuwe rooster in voor de sport- en beweeggroepen van Maastricht Sport. Tijdens de zomervakantie was er tijdelijk een aangepast zomerrooster. Vanaf volgende week staan alle lessen weer als vanouds op het programma.

23-08-2021 - Sportaanbieders: doe mee met Sjors Sportief
Sjors Sportief is terug! In het nieuwe schooljaar 2021-2022 zet gemeente Maastricht het bewezen sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief voort op alle basisscholen in Maastricht. Sportaanbieders kunnen zich tot 6 september 2021 aanmelden.

13-08-2021 - JustGoo ondertekent Maastrichts Sportakkoord
JustGoo, de hardloop- en wandelorganisatie die actief is in Maastricht, Sittard, Valkenburg en Sibbe, heeft zich aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. Deze samenwerking werd op 26 juli officieel gemaakt door ondertekening van het akkoord. Samen met de andere partners gaat JustGoo samenwerken binnen de verschillende thema's van het sportakkoord.

11-08-2021 - Overhandiging nieuwe wedstrijdbal MVV
In het kader van de introductie van de nieuwe wedstrijdbal voor seizoen 2021/2022 in de Keuken Kampioen Divisie, vond er een bijzondere activiteit plaats op de Cruyff Court in Wyckerpoort. Net voor de start van de zomervakantie werden de aanwezige jonge deelnemers aan de activiteit uitgedaagd tijdens een trainingssessie met de hoofdtrainer en een drietal eerste elftal spelers van MVV Maastricht en een combinatiefunctionaris van Maastricht Sport. Na een warming-up en wat oefeningen namen de kinderen het op tegen de profs van MVV. Als afsluiting werd de bal genaamd 'Creating Space', overhandigd aan de combinatiefunctionaris van Maastricht Sport.

21-07-2021 - FitStap Maastricht ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Op 6 juli 2021 heeft FitStap Maastricht het Maastrichts Sportakkoord ondertekent. Fitstap Maastricht heeft expertise op het gebied van wandeltrainingen voor doelgroepen met een medische achtergrond zoals vasculaire dementie, obesitas, diabetes, reuma, Parkinson, cardiovasculaire problemen. Graag zetten zij hun netwerk en expertise in voor andere initiatieven en gaat FitStap gebruik maken van het netwerk en expertise die via het Maastrichts Sport Akkoord toegankelijk is.