Nieuws
21-01-2020 - Maastrichtse kampioenen 2019 gehuldigd
Tijdens een feestelijke avond in Ainsi Theater, die werd georganiseerd door de gemeente Maastricht en Maastricht Sport, werd gisteravond teruggeblikt op bijzondere sportmomenten in 2019. De bijbehorende Maastrichtse sportkampioenen werden daarbij in het zonnetje gezet en gehuldigd door Wethouder Bert Jongen. Tevens zijn de winnaars bekendgemaakt in de categorieën Talent, Sportvrouw, Sportman en Sportteam van het jaar.

27-11-2019 - SMILE Project Sportpark Heugem van start
Na maanden van voorbereiding was het op maandag 25 november eindelijk zover: op Sportpark Heugem gaf Wethouder Bert Jongen het startsein voor de activiteiten van Stichting SMILE. SMILE is een nieuw initiatief om het onlangs vernieuwde sportpark in de wijk Heugem veel breder in te zetten en het te gebruiken als een multifunctionele ontmoetings- en beweegplek voor jong en oud. SMILE is daarmee een bijzonder innovatief concept, dat door Maastricht Sport van harte wordt toegejuicht én ondersteund.

15-11-2019 - Maastricht op weg naar het sportakkoord
Maastricht werkt aan een lokaal sportakkoord, voor en door de stad. Na een drukbezochte aftrap op 25 september, vonden in de afgelopen weken een viertal verdiepingsbijeenkomsten plaats, elk ingaande op een ander thema. Maastricht Sport is uiteraard nauw betrokken bij de totstandkoming van het sportakkoord en volgt de ontwikkelingen op de voet. Zo waren we ook aanwezig bij de themabijeenkomst over ‘Jeugd & Sport’ op woensdag 6 november.

Sport Experience Herfst 2019
24-09-2019 - Sport Experience Herfst 2019
Sinds een aantal jaren organiseert Maastricht Sport iedere zomer- en herfstvakantie de Sport Experience voor jong en oud. Maak kennis met bekende en minder bekende sporten en ontdek waar jouw sportieve voorkeur naar uit gaat. 

09-09-2019 - Team Maastricht Sport in actie tijdens Swim to Fight Cancer Maastricht 2019
Gisteren was het eindelijk zover. Na weken van voorbereiding en gezamenlijke en individuele trainingen in open water én het Geusseltbad, dook Team Maastricht Sport de Maas in om te zwemmen voor dat mooie, bijzondere doel: ‘Swim to Fight Cancer’. Met veel plezier legden de zes teamleden een afstand van 1 km af. Ieder van hen vanuit een eigen persoonlijke motivatie, wisten ze samen een bedrag van € 2.464,00 binnen te halen voor dat ene belangrijke doel: onderzoek naar kanker.