Nieuws
16-11-2020 - Alternatieve afsluiting Nationale Diabetes Challenge
Op zaterdag 14 november vond de afsluiting van de Nationale Diabetes Challenge Light (NDCL) plaats. Vanwege de coronamaatregelen is de Nationale Diabetes Challenge aangepast, vandaar dat we dit jaar spreken van de Light-versie. 

17-12-2019 - Maastricht Sport start pilot voor Maastrichtenaren met overgewicht
Maastricht Sport, huisartsenpraktijk Konings, Diëtistenpraktijk Annadal, Sterfysio Coumans en Fysiopraktijk Schiepers zijn afgelopen september een pilot gestart om Maastrichtenaren met overgewicht te helpen, fitter en vitaler te worden: de Gecombineerde Leefstijl Interventie.

Bewust Bewegen met Diabetes
12-08-2019 - Bewust Bewegen met Diabetes
Endocrinologen en verpleegkundig specialisten van het MUMC+ zijn gestart met het selecteren van patiënten die deel kunnen nemen aan het Beweeg Bewust programma van Maastricht Sport. In dit programma kunnen mensen die nog niet zelf het initiatief hebben genomen onder begeleiding starten met bewegen.


18-07-2019 - Maastricht Sport beweegt: Germaine Doelen
Stel je voor, je bent 24 jaar, studeert, werkt en wilt eigenlijk ook graag sporten, maar door voortdurende hevige hoofdpijn, ben je aan huis en de bank gekluisterd. Het overkwam Germaine Doelen uit Maastricht. Chronische hoofdpijn zorgde ervoor dat ze haar studie en werk moest opgeven.

Inzicht in de eigen gezondheid dankzij Health Checks
18-04-2019 - Inzicht in de eigen gezondheid dankzij Health Checks
Deze week vinden de halfjaarlijkse Health Checks van Maastricht Sport plaats! Mensen die al deelnemen aan de beweeggroepen van Maastricht Sport en een gedeelte van de Maastrichtse bevolking konden zich vrijwillig en gratis opgeven voor deze check.