Reserveren buitensport

Op deze pagina vind je alle informatie over het reserveren van een buitensportsportaccommodatie gedurende dit seizoen (1 augustus 2023 t/m 31 juli 2024).
 

  • Het voetbal-oefenveld (veld 5) op sportpark Geusselt-Noord is nu als pilot te reserveren via het online reserveringssysteem. Bekijk online de beschikbaarheid van het veld en reserveer direct. Na de betaling is de reservering definitief en kun je het veld gebruiken.
    Reserveer veld 5 Geusselt-Noord via reservingssysteem
  • Sportvelden en faciliteiten (m.u.v. veld 5 Geusselt-Noord) vraag je aan via onderstaand aanvraagformulier. Zorg ervoor dat je jouw aanvraag minimaal 2 weken voor de gewenste datum van het gebruik indient. Zodra je een reserveringsbevestiging hebt ontvangen van de afdeling verhuur is je reservering definitief. 

Aanvraagformulier

Vul onderstaand digitaal formulier compleet in om een incidentele reservering te maken voor één of meerdere sportactiviteiten en/of evenementen. Het aanvraagformulier bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Klantgegevens
2. Reserveringsaanvraag
3. Ondertekening

1. Klantgegevens


Gegevens contactpersoon reserveringen

Mogen wij uw gegevens ook gebruiken voor informatie over sportgerelateerde onderwerpen van Gemeente Maastricht? (Uw gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden niet beschikbaar gesteld aan derden.) *


Gegevens facturering

Factuuradres is hetzelfde als bovenstaand adres

Wil je gebruik maken van automatische incasso?*


Heb je een vraag?
Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via verhuur@maastrichtsport.nl of 043 350 4500.