Nieuws
Sluiting douches
18-09-2020 - Sluiting douches
Helaas hebben we geconstateerd dat de huisregel omtrent het gebruik van de douches door veel bezoekers niet wordt nageleefd. Om verantwoord en veilig zwemmen te blijven garanderen zijn we dan ook genoodzaakt de douches weer te sluiten.

16-09-2020 - Subsidiemogelijkheden voor opleiden jeugdtrainers
Om meer en beter opgeleide jeugdtrainers te krijgen voor alle sporten in Limburg heeft Provincie Limburg een nieuwe subsidieregeling! Sportverenigingen kunnen een bijdrage van max. €500 krijgen voor een jeugdopleiding.

Buitenbad en ligweide Geusseltbad rookvrij
04-08-2020 - Buitenbad en ligweide Geusseltbad rookvrij
Het buitenbad en de ligweide zijn vanaf dit seizoen rookvrij. Hiermee omarmt het Geusseltbad de beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’ die toewerkt naar een samenleving waarin opgroeiende kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. We hebben ook al veel positieve reacties ontvangen van bezoekers.

20-07-2020 - Publicatie rapport “Huurdersonderzoek binnen- en buitensportaccommodaties
Maastricht Sport heeft het team Onderzoek en Statistiek van de gemeente Maastricht opdracht gegeven om een onderzoek uit te voeren naar de tevredenheid van incidentele en seizoensgebruikers van de 21 gemeentelijke binnen- en 12 buitensportaccommodaties. Tussen 29 januari t/m 17 februari 2020 hebben 96 huurders meegedaan door het invullen van een online vragenlijst. Het doel van dit onderzoek was om de tevredenheid van gebruikers van binnen-en buitensportaccommodaties in kaart te brengen.

09-07-2020 - Betalingsregeling voor huurders ruimten Maastricht Sport
Het college van burgemeester en wethouders van Maastricht heeft op 23 juni het besluit genomen om bedrijven en maatschappelijke organisaties (waaronder sportclubs), die gemeentelijke panden huren, en liquiditeitsproblemen ondervinden als gevolg van de uitbraak van het corona virus, de mogelijkheid te bieden om (aanvullend op uitstel) voor de maanden april, mei en juni 2020, (nog) drie maanden huuruitstel te verlenen.