Nieuws
21-01-2020 - Maastrichtse kampioenen 2019 gehuldigd
Tijdens een feestelijke avond in Ainsi Theater, die werd georganiseerd door de gemeente Maastricht en Maastricht Sport, werd gisteravond teruggeblikt op bijzondere sportmomenten in 2019. De bijbehorende Maastrichtse sportkampioenen werden daarbij in het zonnetje gezet en gehuldigd door Wethouder Bert Jongen. Tevens zijn de winnaars bekendgemaakt in de categorieën Talent, Sportvrouw, Sportman en Sportteam van het jaar.

14-01-2020 - Genomineerden ‘sporters van 2019’ bekend
Op maandag 20 januari 2020 organiseert Gemeente Maastricht in samenwerking met Maastricht Sport het Sportgala Maastricht. Hét moment om nog even terug te blikken op bijzondere sportieve momenten in 2019 en de bijbehorende Maastrichtse sportkampioenen in het zonnetje te zetten. Net als ieder jaar zullen ook deze keer prijzen worden uitgereikt voor talent, ploeg, beste sportman en -vrouw van het jaar. Door een onafhankelijk en deskundige jury zijn de genomineerden in de verschillende categorieën inmiddels geselecteerd.

17-12-2019 - Maastricht Sport start pilot voor Maastrichtenaren met overgewicht
Maastricht Sport, huisartsenpraktijk Konings, Diëtistenpraktijk Annadal, Sterfysio Coumans en Fysiopraktijk Schiepers zijn afgelopen september een pilot gestart om Maastrichtenaren met overgewicht te helpen, fitter en vitaler te worden: de Gecombineerde Leefstijl Interventie.

03-12-2019 - Schoolschaatsen tijdens Magisch Maastricht
Met de hele klas samen schaatsen, buiten op het ijs. En dat terwijl het buiten nog niet eens zo hard vriest. In Maastricht kan het. Maastricht Sport organiseert alweer een aantal jaar het schoolschaatsen tijdens Magisch Maastricht op het Vrijthof. Inmiddels uitgegroeid tot een van de favoriete uitjes voor veel basisscholen. En dat is wel te zien aan de gezellige drukte op de ijsbaan tussen 2 en 18 december.

27-11-2019 - SMILE Project Sportpark Heugem van start
Na maanden van voorbereiding was het op maandag 25 november eindelijk zover: op Sportpark Heugem gaf Wethouder Bert Jongen het startsein voor de activiteiten van Stichting SMILE. SMILE is een nieuw initiatief om het onlangs vernieuwde sportpark in de wijk Heugem veel breder in te zetten en het te gebruiken als een multifunctionele ontmoetings- en beweegplek voor jong en oud. SMILE is daarmee een bijzonder innovatief concept, dat door Maastricht Sport van harte wordt toegejuicht én ondersteund.