Nieuws
05-05-2022 - Een uitlaatklep en gevoel van vrijheid tijdens sporten
De Oekraïnse Ann, Daria en Karina deden gisteren mee aan de Run for Fun-les op sportpark Geusselt. De dames wonen sinds een maand in Nederland en hebben hun familie achtergelaten in Oekraïne. Ze vinden het opvallend hoe behulpzaam iedereen hier is. Zo zijn ze geholpen aan woonruimte en wees iemand hun op de gratis sportlessen van Maastricht Sport. Door te sporten komen de dames in contact met andere deelnemers en hebben ze een uitlaatklep om even ergens anders aan te denken. Het geeft hun een gevoel van vrijheid.

Coronatoegangsbewijs vervalt per 25 februari
25-02-2022 - Coronatoegangsbewijs vervalt per 25 februari
Vanaf 25 februari gelden er nieuwe versoepelingen. Dit betekent dat je voor een bezoek aan het zwembad geen coronatoegangsbewijs meer hoeft te laten zien. 

16-02-2022 - Stapsgewijze versoepelingen sport
In de persconferentie op 15 februari kondigde het kabinet aan dat er stapsgewijs meer ruimte komt voor sport. Tot 18 februari gelden voor de sport de huidige maatregelen en vanaf 18 en 25 februari komt er meer ruimte voor publiek en horeca op sportaccommodaties.

26-01-2022 - Nieuwe versoepelingen per 26 januari 2022
Vanaf woensdag 26 januari gelden er nieuwe versoepelingen van de maatregelen. Ook op het gebied van sport zijn de maatregelen versoepeld. Onder voorwaarden is er weer publiek toegestaan, mogen kantines en horeca weer open tot 22.00 uur en zijn er weer wedstrijden toegestaan tussen clubs. Lees hier wat de maatregelen inhouden.

Versoepelingen maatregelen: zwembaden mogen weer open
14-01-2022 - Versoepelingen maatregelen: zwembaden mogen weer open
Vanaf 15 januari 2022 worden de maatregelen versoepeld. Binnensport, waaronder zwembaden mogen weer open. Om de heropening in goede banen te leiden en onze bezoekers een veilig bezoek te garanderen opent het Geusseltbad stapsgewijs de deuren. We zijn druk bezig met de planning en informeren a.s. maandag alle vaste bezoekers per mail en website.