Nieuws
21-07-2021 - FitStap Maastricht ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Op 6 juli 2021 heeft FitStap Maastricht het Maastrichts Sportakkoord ondertekent. Fitstap Maastricht heeft expertise op het gebied van wandeltrainingen voor doelgroepen met een medische achtergrond zoals vasculaire dementie, obesitas, diabetes, reuma, Parkinson, cardiovasculaire problemen. Graag zetten zij hun netwerk en expertise in voor andere initiatieven en gaat FitStap gebruik maken van het netwerk en expertise die via het Maastrichts Sport Akkoord toegankelijk is.

Geusseltbad gesloten wegens omstandigheden
15-07-2021 - Geusseltbad gesloten wegens omstandigheden
We zijn genoodzaakt het Geusseltbad wegens de omstandigheden gesloten te houden op vrijdag 16 juli. We vragen iedereen die een e-ticket heeft gekocht, deze te verplaatsen naar een andere datum. Alle zwemles 4-wekenkaarten worden automatisch verlengd. Het diplomazwemmen voor kinderen gaat volgende week gewoon door. Zaterdag zijn we weer geopend.

08-07-2021 - MVV en MVV Academy ondertekenen het Maastrichts Sportakkoord
MVV en de MVV Academy zijn nieuwe partners van het lokale Sportakkoord van Maastricht. Op dinsdag 6 juli maakten zij deze samenwerking officieel door het Maastrichts Sportakkoord te ondertekenen. De komende tijd gaan zij samen met de andere partners van het Sportakkoord aan de slag met het verkennen van mooie samenwerkingsmogelijkheden. Met deze samenwerking hopen we een bijdrage te leveren aan de hoofddoelstelling van het Sportakkoord; het bevorderen van een gezondere leefomgeving en sport voor iedereen toegankelijk maken. Ron Elsen, MVV Academy: “Ook wij zien het grote belang van sport in Maastricht, en willen hierin met MVV een bijdrage aan leveren.”

06-07-2021 - Informeren leden vaccinatie tegen coronavirus
Maastricht Sport vindt gezondheid heel belangrijk. Vaccineren speelt daarbij een grote rol. Een prik tegen corona beschermt jezelf, en uiteindelijk ook jouw familie en anderen. Na de prik heb je minder kans om ziek te worden.
Hoe meer mensen de prik nemen, hoe moeilijker het coronavirus zich verspreidt. Als veel mensen de prik nemen kan er steeds meer en komen er minder coronaregels.

Versoepelingen vanaf 26 juli
26-06-2021 - Versoepelingen vanaf 26 juli
Vanaf zaterdag 26 juni gaan de nieuwe versoepelingen in. Dat betekent dat je bij een bezoek aan het Geusseltbad geen mondkapje meer hoeft te dragen.