Nieuws
Buitenbad en ligweide Geusseltbad rookvrij
04-08-2020 - Buitenbad en ligweide Geusseltbad rookvrij
Het buitenbad en de ligweide zijn vanaf dit seizoen rookvrij. Hiermee omarmt het Geusseltbad de beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’ die toewerkt naar een samenleving waarin opgroeiende kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. We hebben ook al veel positieve reacties ontvangen van bezoekers.

20-07-2020 - Publicatie rapport “Huurdersonderzoek binnen- en buitensportaccommodaties
Maastricht Sport heeft het team Onderzoek en Statistiek van de gemeente Maastricht opdracht gegeven om een onderzoek uit te voeren naar de tevredenheid van incidentele en seizoensgebruikers van de 21 gemeentelijke binnen- en 12 buitensportaccommodaties. Tussen 29 januari t/m 17 februari 2020 hebben 96 huurders meegedaan door het invullen van een online vragenlijst. Het doel van dit onderzoek was om de tevredenheid van gebruikers van binnen-en buitensportaccommodaties in kaart te brengen.

09-07-2020 - Betalingsregeling voor huurders ruimten Maastricht Sport
Het college van burgemeester en wethouders van Maastricht heeft op 23 juni het besluit genomen om bedrijven en maatschappelijke organisaties (waaronder sportclubs), die gemeentelijke panden huren, en liquiditeitsproblemen ondervinden als gevolg van de uitbraak van het corona virus, de mogelijkheid te bieden om (aanvullend op uitstel) voor de maanden april, mei en juni 2020, (nog) drie maanden huuruitstel te verlenen.

Herstart recreatief zwemmen
02-07-2020 - Herstart recreatief zwemmen
Vanaf maandag 6 juli opent het Geusseltbad weer voor recreatief zwemmen. Sinds half mei werden de zwemactiviteiten in ons multifunctionele zwembad gefaseerd hervat binnen de geldende corona-richtlijnen en maatregelen van RIVM en de Zwembadbranche. Met de recente versoepelingen gaat het Geusseltbad over op het “voorlopig nieuwe normaal” en is 95% va

25-06-2020 - Smile introduceert slimme chipknip
Met je chipknip ‘inchecken’ om deel te nemen aan een sportles, zonder dat je vastzit aan een lidmaatschap. Dat is de toekomst voor Stichting SMILE in Heugem. De multifunctionele ontmoetings- en beweegplek voor jong en oud in het sportpark aldaar, introduceerde onlangs de ‘SMILE kaart’. Een chipknip die je kunt opladen en waarmee je kunt deelnemen aan verschillende sportlessen. Zelfs een drankje in de sportkantine kun je ermee betalen. De stichting wil op deze manier het traditionele lidmaatschap doorbreken en een ‘open club’ karakter creëren.