Nieuws
30-03-2020 - Overzicht Coronamaatregelen voor sportorganisaties
Er zijn een aantal maatregelen en initiatieven gestart waar je als sportvereniging, -bedrijf, -stichting of -evenement eventueel gebruik van kunt maken om de gevolgen van het Corona virus op te vangen. Deze hebben wij ter informatie overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Oefen mee met ‘zwemles op het droge’!
27-03-2020 - Oefen mee met ‘zwemles op het droge’!
Zolang het Geusseltbad gesloten moet blijven, verschijnt er elke dinsdag en donderdag een nieuwe ‘Zwemles op het droge’ op de Facebookpagina van het Geusseltbad. De oefeningen kunnen uitgevoerd worden in en om het huis, met materialen die meestal wel voorhanden zijn. Doen jullie mee?!

13-03-2020 - Update coronavirus
In navolging van de nieuwe maatregelen van het kabinet worden met onmiddellijke ingang alle sportaccommodaties van Maastricht Sport, waaronder ook het Geusseltbad, gesloten. 

06-03-2020 - Sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief van start in gemeente Maastricht
Deze week heeft Maastricht Sport het sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief geïntroduceerd op alle basisscholen in Maastricht. Meer dan 6.800 Maastrichtse basisschoolkinderen ontvingen deze week het Sjors Sportief boekje. Vanaf vrijdag 6 maart om 16.00 uur kunnen zij zich (vaak gratis) inschrijven voor meer dan 60 verschillende sportkennismakingslessen.

03-03-2020 - Sportpark Geusselt Noord gaat voor een rookvrije generatie
Sporten en roken passen niet bij elkaar. Vanuit die gedachte gaf Maastricht Sport gisteren in Sportpark Geusselt Noord de aftrap voor het initiatief ‘Rookvrije Sportparken Maastricht’. Sinds deze maand is Sportpark Geusselt namelijk rookvrij. De sportorganisatie van Gemeente Maastricht tekende daartoe gisteren een convenant samen met het Geusseltbad, Boulodrôme, het Grand Café Geusseltbad en de in Sportpark Geusselt gevestigde verenigingen.