Nieuws
Veilig sporten Sjors Sportief
30-04-2020 - Veilig sporten met Sjors Sportief: oproep aan sportaanbieders!
Nu de corona-maatregelen voor basisschoolkinderen en de buitensport versoepeld zijn, roept gemeente Maastricht alle sportaanbieders op om – waar mogelijk – weer kennismakingslessen aan te gaan bieden via Sjors Sportief. Kinderen in beweging brengen is nu immers belangrijker dan ooit!

29-04-2020 - Buiten sporten in gemeente Maastricht
Vanaf 29 april gelden de nieuwe maatregelen waardoor kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, weer samen mogen sporten in de buitenlucht. (geen officiële wedstrijden). Op basis van deze nieuwe maatregelen is de noodverordening Zuid-Limburg aangepast. Maar wat betekent dit voor buitensportclubs in de gemeente Maastricht?

28-04-2020 - Beweegactiviteiten voor kids
Vanaf deze week mogen kinderen in basisschoolleeftijd (t/m 12 jaar) weer in groepsverband sporten in de buitenlucht. Daarom organiseert Maastricht Sport tot de scholen weer opengaan leuke beweegactiviteiten op de Cruyff Courts in de stad.

24-04-2020 - Protocol verantwoord sporten
Het kabinet kondigde afgelopen dinsdag een versoepeling van de maatregelen aan, voor kinderen en jeugd t/m 12 jaar. Dat is natuurlijk heel erg fijn want dit geeft veel voordelen. Het kabinet wijst ons er wel op om met een gezond verstand te handelen. Om verantwoord te kunnen sporten op de door Maastricht Sport geëxploiteerde sportparken, heeft Maastricht Sport een protocol opgesteld.

24-04-2020 - Informatie gebruik buitensport- accommodaties
Het kabinet heeft afgelopen dinsdag 21 april een versoepeling van de maatregelen aangekondigd voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar voor georganiseerde buitensport en -spel. Bekijk hier wat dit inhoudt voor de gemeente Maastricht.