Buitensportaccommodaties

Maastricht Sport beheert verschillende sportparken in Maastricht. De velden en sportfaciliteiten kun je huren. Dit kan voor een enkele keer of vaker. Op deze pagina vind je meer informatie over het reserveren van deze faciliteiten.
Klik hier om te reserverenFaciliteiten
Op de parken kunnen er diverse sportactiviteiten worden gedaan zoals: voetbal, hockey, honk- en softbal, atletiek en korfbal, etc. In sommige gevallen kunnen er ook andere activiteiten op plaatsvinden. Hiervoor is toestemming nodig van Maastricht Sport. 

Sportpark Geusselt-Noord en Sportpark West worden volledig beheerd door Maastricht Sport. Hiervoor kan er zowel voor het gebruik van de velden als de overige faciliteiten bij Maastricht Sport worden gereserveerd.
Bij gebruik van andere sportparken reserveer je het veld bij Maastricht Sport. Voor de overige faciliteiten (kleedkamers, goals, hesjes etc.) en het openen van het park neem je contact op met de hoofdgebruiker.
Bekijk accommodatiesTarieven
De tarieven van de sportfaciliteiten zijn in de 'Tarievennota Sport 'op 28-11-2017 vastgesteld door de gemeenteraad van Maastricht. De tarieven vind je terug in de downloads.

Het totale tarief voor het gebruik van sportpark West en Geusselt-Noord bestaat uit: 

  • Gebruikskosten veld/faciliteit (per uur); 
  • Afname 2 kleedlokalen (verplicht);
  • Kosten veldverlichting per uur (verplicht indien aanwezig);
  • Servicekosten per gebruik.

Voor de overige sportparken betaal je:

  • Gebruikskosten veld/tarief (per uur) aan Maastricht Sport;
  • Eventueel een vergoeding voor veldverlichting, kleedkamergebruik en overige faciliteiten aan de hoofdgebruiker.

Gebruikers die binnen het seizoen minimaal 40 keer gebruik maken van dezelfde faciliteit op een van de buitensportaccommodaties van Maastricht Sport, kunnen gebruik maken van een voordelig tarief, het zogenaamde forfaitbedrag. Neem hiervoor contact op met onze verhuurafdeling.Heb je een vraag?
Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via verhuur@maastrichtsport.nl of 043 350 4500.

Vraag, melding of storing? Geef het aan ons door!
Geef het aan ons door