Huur een buitensportaccommodatie

Buitensportaccommodaties

Maastricht Sport beheert 11 sportparken in Maastricht. De velden en sportfaciliteiten zijn voor zowel incidenteel als seizoensgebruik te huur. Op deze pagina vindt u meer informatie over het reserveren van deze faciliteiten. Sportpark Geusselt-Noord en Sportpark West worden volledig beheerd door Maastricht Sport. Hiervoor kan er zowel voor het gebruik van de velden als de overige faciliteiten bij Maastricht Sport worden gereserveerd. Bij gebruik van andere sportparken dienen de overige faciliteiten zoals gebruik kleedkamers, goals, hesjes etc. en het openen van het park met de hoofdgebruiker worden overlegd.


Faciliteiten
Op de parken kunnen er diverse sportactiviteiten worden beoefend zoals: voetbal, hockey, honk- en softbal, atletiek en korfbal, etc. In sommige gevallen kunnen er ook andere activiteiten op plaatsvinden. Hiervoor is toestemming nodig van Maastricht Sport.

Kijk hier voor een overzicht van alle faciliteiten op de sportparken


Tarieven
De tarieven voor gebruik van de sportfaciliteiten zijn op 28-11-2017 vastgesteld door de gemeenteraad van Maastricht en vastgelegd in de ‘Tarievennota Sport’. In de download ‘Tarieven en basisgegevens’ vindt u alle velden en faciliteiten met bijbehorende tarieven in seizoen 2020-2021.

Het totale tarief voor het gebruik van sportpark West en Geusselt-Noord bestaat uit: gebruikskosten veld/faciliteit per uur, verplichte afname 2 kleedlokalen, verplichte kosten veldverlichting per uur (indien aanwezig) en de servicekosten per gebruik.

Voor overige sportparken betaalt u de gebruikskosten veld/tarief per uur aan Maastricht Sport en regelt u met de hoofdgebruiker het gebruik en een eventuele vergoeding voor veldverlichting, kleedkamergebruik en overige faciliteiten.

Gebruikers die binnen het seizoen (van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021) minimaal 40 keer gebruik maken van dezelfde faciliteit op een van de buitensportaccommodaties van Maastricht Sport, kunnen gebruik maken van een voordelig tarief, het zogenaamde forfaitbedrag. 

Download het overzicht ‘Tarieven en basisgegevens seizoen 2020-2021’


Incidenteel gebruik
Het hele seizoen door is het mogelijk om incidentele reserveringen te maken voor velden of sportfaciliteiten op de sportparken van Maastricht Sport.

Klik hier om een incidentele reservering te maken


Seizoensgebruik
Gebruikers die binnen het seizoen 1 augustus 2021 t/m 31 juli 2022 minimaal 40 keer gebruik maken van dezelfde faciliteit op een van de buitensportaccommodaties van Maastricht Sport, kunnen gebruik maken van een voordelig tarief, het zogenaamde forfaitbedrag. 

Klik hier voor meer informatie over seizoensreserveringen


Vragen?
Heeft u vragen m.b.t. de buitensportaccommodaties? Neem gerust contact op met onze afdeling Verhuur via verhuur@maastrichtsport.nl. Wij helpen u graag!