Nieuws
05-09-2022 - Huur een binnensportaccommodatie
Ook dit seizoen is het weer mogelijk om een gymzaal, sportzaal of sporthal te huren voor allerlei sport- en beweegactiviteiten. Er zijn accommodaties van verschillende groottes door heel Maastricht. Via de webshop kun je gemakkelijk de beschikbaarheid per locatie bekijken en zelfs direct reserveren.

05-09-2022 - Start sport- en beweegaanbod
De zomervakantie is weer afgelopen. Dat betekent dat alle lessen van het sport & beweegaanbod weer starten volgens het reguliere rooster. Kijk voor je deelname goed naar het rooster want er hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden! Bekijk het rooster hier.

01-09-2022 - Start nieuw schooljaar voor teamonderwijs
Na een welverdiende zomervakantie zijn onze LO+’ers druk in de weer geweest tijdens de opstartdagen. Onder het genot van vers fruit en inspirerende sessies is iedereen weer helemaal up-to-date over alle sportieve en gezonde initiatieven. De rugzakken zijn weer gevuld met nieuwe en uitdagende mogelijkheden om er weer een top schooljaar van te maken! 

12-07-2022 - Landelijke erkenning voor Beweeg Bewust programma van Maastricht Sport
Het Beweeg Bewust programma van Maastricht Sport is deze maand landelijk erkend door de erkenningscommissie Sport en Bewegen. Deze onafhankelijke commissie beoordeelde het trainingstraject als een goed onderbouwde sportinterventie. Met het Beweeg Bewust programma worden jaarlijks 350 volwassenen Maastrichtenaren met een chronische ziekte gestimuleerd om te gaan sporten en bewegen. Na een 12-weeks trainingstraject begeleidt Maastricht Sport de deelnemers naar een regulier sport- en beweegaanbod. Van de deelnemers blijft 72 procent ook na een jaar sporten en bewegen.

20-05-2022 - Nieuwe cricketpitch in Maastricht
Eind maart is er in Maastricht een openbare buitenvoorziening aangelegd waar cricket gespeeld kan worden. Dit is de eerste officiële voorziening in Maastricht om deze sport uit te oefenen. Maastricht Cricket Club (MCC) kwam in 2020 met het idee voor een cricketveld in Maastricht. Nu 2 jaar later is deze wens in vervulling gegaan en is de openbare cricketpitch aangelegd op het grasveld van de Rondostraat. De cricketpitch is vrij toegankelijk voor iedereen.