Nieuws
12-04-2021 - Sportuurtje voor kinderen asielzoekerscentrum
Als onderdeel van het proefproject ‘Meedoen in Maastricht’ werkt Maastricht Sport samen met verschillende partijen om meer kinderen te laten sporten. Bijvoorbeeld met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers en Fontys Sporthogeschool. Zo kunnen kinderen kennismaken met sport en cultuur.

01-03-2021 - Ieder kind moet kunnen meedoen: ook in Maastricht
Zowel kinderen in armoede als vluchtelingenkinderen vinden vaak de weg niet naar georganiseerd sport- en cultuuraanbod. Vanuit de provinciale subsidie ‘Meedoen’, bieden Jeugdfonds Sport Limburg en Jeugdfonds Cultuur Limburg vijf pilots aan in Limburg, waaronder de pilot ‘Meedoen in Maastricht’. Om invulling te geven aan deze pilot, slaan de gemeentelijke onderdelen Kaleidoscoop en Maastricht Sport de handen ineen, om er samen voor te zorgen dat meer kinderen en jongeren mee kunnen doen aan sportieve of culturele activiteiten.

NDC Challenge!
08-10-2019 - NDC Challenge!
In de vroege ochtend van 28 september vetrokken 40 deelnemers vanuit de wandelgroepen van Maastricht Sport op weg naar de Uithof in Den Haag. Daar hebben zij hun beste beentje voortgezet tijdens de Nationale Diabetes Challenge, een wandeltocht met verschillende afstanden.


11-04-2019 - Maastricht Sport steunt De Nationale Diabetes Challenge!
Maastricht Sport slaat in samenwerking met Stichting Maatschappelijke Projecten Maastricht de handen ineen met de Bas van de Goor Foundation om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes door middel van sport en bewegen te verbeteren.

15-11-2018 - Stichting Life Goals #niemandbuitenspel
Stichting Life Goals Nederland wil bijdragen aan een samenleving waarin niemand buitenspel staat. Daarvoor gebruiken we de kracht van sport om mensen te inspireren weer mee te doen!