Nieuws
Sport Experience Herfst 2019
24-09-2019 - Sport Experience Herfst 2019
Sinds een aantal jaren organiseert Maastricht Sport iedere zomer- en herfstvakantie de Sport Experience voor jong en oud. Maak kennis met bekende en minder bekende sporten en ontdek waar jouw sportieve voorkeur naar uit gaat. 

Basisschool in Beweging bij Kindcentrum De Vlinderboom
23-09-2019 - Basisschool in Beweging bij Kindcentrum De Vlinderboom
Met als doel langdurig sporten te stimuleren, focust Maastricht Sport zich met langlopende programma's en activiteiten op de leerlingen van Maastrichtse (basis)scholen. ‘Basisschool in beweging’ is een langlopend programma voor basisschoolleerlingen waarbij, op basis van de wensen en behoeftes van de school, een programma op maat wordt samengesteld. Kindcentrum de Vlinderboom in Heer is zo’n ‘Basisschool in beweging’. Directeur Jan Slangen vertelt over de ontwikkelingen rondom het Basisschool in beweging programma op zijn school.


Tombola prijzen Hondenplons 2019
23-09-2019 - Tombola prijzen Hondenplons 2019
Was jij gisteren bij de Geusseltbad Hondenplons 2019? Er zijn nog enkele tombola prijzen niet opgehaald! Heb jij een van de volgende lotnummers, dan kun jij je prijs ophalen bij de informatiebalie van het Geusseltbad.

10-09-2019 - Officiële opening Sportpark Heugem
Afgelopen weekend was de officiële en feestelijke opening van Sportpark Heugem. Het Sportpark waar voetbalverenigingen RKHSV en DBSV Red Socks zijn gehuisvest. Maastricht Sport heeft 2.6 miljoen geïnvesteerd in het opknappen en moderniseren van de velden en bijbehorende kleedaccommodatie. Ook zal er de komende jaren steeds meer ingezet worden op de maatschappelijke rol die het sportpark in de omgeving kan hebben. Hiervoor slaan RKHSV en Maastricht Sport de handen ineen.

09-09-2019 - Team Maastricht Sport in actie tijdens Swim to Fight Cancer Maastricht 2019
Gisteren was het eindelijk zover. Na weken van voorbereiding en gezamenlijke en individuele trainingen in open water én het Geusseltbad, dook Team Maastricht Sport de Maas in om te zwemmen voor dat mooie, bijzondere doel: ‘Swim to Fight Cancer’. Met veel plezier legden de zes teamleden een afstand van 1 km af. Ieder van hen vanuit een eigen persoonlijke motivatie, wisten ze samen een bedrag van € 2.464,00 binnen te halen voor dat ene belangrijke doel: onderzoek naar kanker.