Nieuws
06-07-2021 - Informeren leden vaccinatie tegen coronavirus
Maastricht Sport vindt gezondheid heel belangrijk. Vaccineren speelt daarbij een grote rol. Een prik tegen corona beschermt jezelf, en uiteindelijk ook jouw familie en anderen. Na de prik heb je minder kans om ziek te worden.
Hoe meer mensen de prik nemen, hoe moeilijker het coronavirus zich verspreidt. Als veel mensen de prik nemen kan er steeds meer en komen er minder coronaregels.

Versoepelingen vanaf 26 juli
26-06-2021 - Versoepelingen vanaf 26 juli
Vanaf zaterdag 26 juni gaan de nieuwe versoepelingen in. Dat betekent dat je bij een bezoek aan het Geusseltbad geen mondkapje meer hoeft te dragen.

23-06-2021 - CNME ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Op 17 juni heeft ook het CNME zich aangesloten als partner van het Maastrichts Sportakkoord. Anouk Vliegen, directeur CNME: “Groen en gezond zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden. We sluiten aan omdat we ons hard willen maken voor het verbinden van deze thema’s. Een beweegvriendelijkere omgeving kan ook een groenere omgeving zijn. We willen bijvoorbeeld graag speelplekken, schoolpleinen en andere openbare ruimten als parken verder vergroenen en hierin een speelnatuur creëren met natuurlijke elementen. Zo dagen we als vanzelf uit tot bewegen én recreëren in het groen.”

21-06-2021 - Opnieuw versoepelingen per 26 juni
Tijdens de persconferentie op vrijdag 18 mei kondigde het kabinet aan dat er is besloten om stap 4 van het openingsplan te zetten en zelfs te vergroten. Vanaf zaterdag 26 juni gelden de nieuwe versoepelingen. Wat houden deze versoepelingen in op het gebied van sport?

15-06-2021 - Kinderen in beweging tijdens Maastrichtse Sportweek
Het is weer bijna tijd voor de Maastrichtse Sportweek! In samenwerking met studenten van Fontys Sporthogeschool, CIOS en ALO verzorgt Maastricht Sport weer een onvergetelijke sportweek van 21 t/m 25 juni. Dit jaar nemen er 16 Maastrichtse basisscholen met in totaal zo’n 3.000 leerlingen deel aan het sportieve programma. Ivm corona vinden alle activiteiten, in en rondom de school plaats en sporten de scholen niet samen op één locatie zoals andere jaren.