Nieuws
26-11-2021 - Nieuwe maatregelen sport vanaf 28 november
Vanaf zondag 28 november 05.00 uur gelden er nieuwe maatregelen bovenop de adviezen en regels die op dit moment al gelden. Sportlocaties, zowel binnen als buiten zijn tussen 17.00 en 05.00 uur gesloten. Naast het coronatoegangsbewijs is nu ook het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Daarnaast is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden, behalve tijdens het sporten. Deze maatregelen gelden tenminste voor 3 weken.

24-11-2021 - 1,5 meter afstand houden is weer verplicht
Het kabinet heeft strengere maatregelen genomen om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Daarbij is het essentieel dat iedereen zich aan de basisregels houdt. Een van de belangrijkste basisregels is het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar. Dit was al een dringend advies, maar is vanaf 24 november 2021 weer verplicht.

06-10-2021 - Trajekt ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Namens Trajekt heeft directeur bestuurder Ward Vijgen op 29 september het Maastrichts Sportakkoord ondertekend. “Trajekt is als organisatie in welzijnswerk een belangrijke partner in het realiseren van een gezonde, vitale en veerkrachtige leefomgeving voor de Maastrichtse burgers” aldus Yvon Prince, voorzitter van het Maastrichtse Sportakkoord.

Recordopbrengst Hondenplons gedoneerd aan Adelante Zorggroep
04-10-2021 - Recordopbrengst Hondenplons gedoneerd aan Adelante Zorggroep
Tijdens de Hondenplons 2021, die plaatsvond op 12 september, is er een recordbedrag van 1575,70 euro verzameld. Alle bezoekers, zowel honden als baasjes betaalden bij binnenkomst 1 euro entreegeld voor een middag vol spetterplezier. Het volledige bedrag komt ten goede aan de Adelante Zorggroep voor het herstel van de waterschade.

29-09-2021 - Die’net ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Ook Die’net heeft deze maand het Maastrichts Sportakkoord ondertekend. Die’net is hét netwerk van 1e lijns diëtisten praktijken werkzaam in Maastricht en Heuvelland. De uitganspunten van Die’net zijn waardevol voor de realisering van de doelstelling van Maastrichts Sportakkoord.