Nieuws
16-04-2021 - Extra beweeglessen vanaf 19 april
Op dit moment is er vanwege de maatregelen een aangepast rooster voor de beweeglessen van Maastricht Sport. Het rooster wordt vanaf maandag 19 april uitgebreid met extra buitenlessen: Bodytraining, Tai Chi, Yoga en Yoga senior+ op sportpark West en Geusselt.

12-04-2021 - Sportuurtje voor kinderen asielzoekerscentrum
Als onderdeel van het proefproject ‘Meedoen in Maastricht’ werkt Maastricht Sport samen met verschillende partijen om meer kinderen te laten sporten. Bijvoorbeeld met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers en Fontys Sporthogeschool. Zo kunnen kinderen kennismaken met sport en cultuur.

Aangepaste bereikbaarheid door werkzaamheden
09-04-2021 - Aangepaste bereikbaarheid door werkzaamheden
Van 13 april t/m 2 mei vinden er werkzaamheden plaats aan de Olympiaweg, de weg die loopt vanaf de Geusselt tot aan het Geusseltbad. De Olympiaweg blijft toegankelijk voor (brom)fietsverkeer en voetgangers. Gedurende deze periode wordt 'buslijn 6' tijdelijk omgelegd.

08-04-2021 - Aangepaste bereikbaarheid door werkzaamheden
Van 13 april t/m 2 mei vinden er werkzaamheden plaats aan de Olympiaweg, de weg die loopt vanaf de Geusselt Sporthal richting het Geusseltbad. Hierdoor zijn er een aantal wijzingen waarmee je rekening moet houden bij een bezoek aan de Geusselt Sporthal of Maastricht Sport / Geusseltbad.

07-04-2021 - Op naar de zomer met Sjors Sportief
Ook Sjors Sportief beleeft een roerig jaar door corona. Toch hebben ook dit jaar zich weer 43 sportaanbieders verenigd op het platform. Waar mogelijk, bieden zij ook de komende maanden weer kennismakingsactiviteiten aan voor basisschoolkinderen. Voor nu in de buitenlucht, maar hopelijk ook snel weer binnen. Sporten is immers heel belangrijk; zéker nu!