Nieuws
13-08-2021 - JustGoo ondertekent Maastrichts Sportakkoord
JustGoo, de hardloop- en wandelorganisatie die actief is in Maastricht, Sittard, Valkenburg en Sibbe, heeft zich aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. Deze samenwerking werd op 26 juli officieel gemaakt door ondertekening van het akkoord. Samen met de andere partners gaat JustGoo samenwerken binnen de verschillende thema's van het sportakkoord.

11-08-2021 - Overhandiging nieuwe wedstrijdbal MVV
In het kader van de introductie van de nieuwe wedstrijdbal voor seizoen 2021/2022 in de Keuken Kampioen Divisie, vond er een bijzondere activiteit plaats op de Cruyff Court in Wyckerpoort. Net voor de start van de zomervakantie werden de aanwezige jonge deelnemers aan de activiteit uitgedaagd tijdens een trainingssessie met de hoofdtrainer en een drietal eerste elftal spelers van MVV Maastricht en een combinatiefunctionaris van Maastricht Sport. Na een warming-up en wat oefeningen namen de kinderen het op tegen de profs van MVV. Als afsluiting werd de bal genaamd 'Creating Space', overhandigd aan de combinatiefunctionaris van Maastricht Sport.

21-07-2021 - FitStap Maastricht ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Op 6 juli 2021 heeft FitStap Maastricht het Maastrichts Sportakkoord ondertekent. Fitstap Maastricht heeft expertise op het gebied van wandeltrainingen voor doelgroepen met een medische achtergrond zoals vasculaire dementie, obesitas, diabetes, reuma, Parkinson, cardiovasculaire problemen. Graag zetten zij hun netwerk en expertise in voor andere initiatieven en gaat FitStap gebruik maken van het netwerk en expertise die via het Maastrichts Sport Akkoord toegankelijk is.

Geusseltbad gesloten wegens omstandigheden
15-07-2021 - Geusseltbad gesloten wegens omstandigheden
We zijn genoodzaakt het Geusseltbad wegens de omstandigheden gesloten te houden op vrijdag 16 juli. We vragen iedereen die een e-ticket heeft gekocht, deze te verplaatsen naar een andere datum. Alle zwemles 4-wekenkaarten worden automatisch verlengd. Het diplomazwemmen voor kinderen gaat volgende week gewoon door. Zaterdag zijn we weer geopend.

08-07-2021 - MVV en MVV Academy ondertekenen het Maastrichts Sportakkoord
MVV en de MVV Academy zijn nieuwe partners van het lokale Sportakkoord van Maastricht. Op dinsdag 6 juli maakten zij deze samenwerking officieel door het Maastrichts Sportakkoord te ondertekenen. De komende tijd gaan zij samen met de andere partners van het Sportakkoord aan de slag met het verkennen van mooie samenwerkingsmogelijkheden. Met deze samenwerking hopen we een bijdrage te leveren aan de hoofddoelstelling van het Sportakkoord; het bevorderen van een gezondere leefomgeving en sport voor iedereen toegankelijk maken. Ron Elsen, MVV Academy: “Ook wij zien het grote belang van sport in Maastricht, en willen hierin met MVV een bijdrage aan leveren.”