Nieuws
29-09-2022 - Hart- en vaatzwemmen in het Geusseltbad
Vandaag is het Wereld Hart Dag en staat de gezondheid van het belangrijkste orgaan van ons lichaam centraal. Sporten en bewegen speelt een grote rol in onze gezondheid. Door genoeg te bewegen krijg je namelijk minder snel te maken met hart- en vaatziekten. Juist voor hart- en vaatpatiënten is daarom het van groot belang. Beweeg Bewust helpt je hierbij met veilig sporten en bewegen, onder intensieve persoonlijke begeleiding.

12-09-2022 - Kick-off studenten 2022-2023
Na een heerlijke zomervakantie zijn de studenten vorige week officieel van start gegaan! Afgelopen week vond namelijk onze kick-off voor het Stage Partnership 2022-2023 plaats. De groep is een mix van studenten van het CIOS en van de ALO en Sportkunde opleidingen van Fontys Sporthogeschool.

10-09-2022 - Subsidieregeling voor jeugdtrainers Sport
Provincie Limburg heeft de Sub­si­die ‘Op­lei­ding Jeugd­trai­ners 2021 – 2022’ nog opengesteld tot 30 december 2022. Tot deze datum is het mogelijk voor amateursportverenigingen om subsidie aan te vragen voor het opleiden van jeugdtrainers. Zo wil Provincie Limburg een bijdrage leveren aan de sportparticipatie van de jeugd door te investeren in meer en beter opgeleide jeugdtrainers. Goed opgeleide jeugdtrainers maken sport voor jongeren niet alleen leuker, maar ook gezonder.

05-09-2022 - Huur een binnensportaccommodatie
Ook dit seizoen is het weer mogelijk om een gymzaal, sportzaal of sporthal te huren voor allerlei sport- en beweegactiviteiten. Er zijn accommodaties van verschillende groottes door heel Maastricht. Via de webshop kun je gemakkelijk de beschikbaarheid per locatie bekijken en zelfs direct reserveren.

05-09-2022 - Start sport- en beweegaanbod
De zomervakantie is weer afgelopen. Dat betekent dat alle lessen van het sport & beweegaanbod weer starten volgens het reguliere rooster. Kijk voor je deelname goed naar het rooster want er hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden! Bekijk het rooster hier.