Nieuws
09-11-2022 - Nationaal Schoolontbijt
Van 7 tot 11 november 2022 vindt dit jaar de 20e editie van het Nationaal Schoolontbijt plaats. Basisschoolleerlingen in Maastricht ontbijten dan weer samen met hun meesters en juffen gezond en gezellig in de klas. In deze feestelijke ontbijtweek willen we het belang van gezond ontbijten onder de aandacht brengen met als missie: een gezond ontbijt, elke dag en voor ieder kind.

Van links naar rechts: Mariska Bleijenberg, Jard Jacobs en Pieter Moors.
09-11-2022 - Bewegen is goed voor lichaam én geest
De gemeente wil graag dat je sport en beweegt. Omdat dat goed voor je is. Maastricht Sport is het onderdeel van de gemeente dat ervoor zorgt dat jij op jouw niveau kunt bewegen. En omdat ze behoorlijk wat verschillende sport- en beweeglessen aanbieden, zit er ook altijd wel iets bij dat bij jouw interesses past.

02-11-2022 - International Stress Awareness Day
Bewegen is gezond. Vandaag is het internationale Stress Awareness Day. Wist je dat sporten en bewegen invloed hebben op de mate waarin je stress ervaart? Jan Smeets, lesgever bij de beweeggroep Tai Chi van Maastricht Sport zegt er dit over:

Opbrengst Hondenplons gedoneerd aan Leger des Heils
12-10-2022 - Opbrengst Hondenplons gedoneerd aan Leger des Heils
Tijdens de Hondenplons 2022, die plaatsvond op zondag 25 september, is er een prachtig bedrag van €1244,55 euro verzameld! Alle bezoekers, zowel honden als baasjes betaalden bij binnenkomst €1 entreegeld voor een middag vol spetterplezier. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het Leger des Heils.

29-09-2022 - Hart- en vaatzwemmen in het Geusseltbad
Vandaag is het Wereld Hart Dag en staat de gezondheid van het belangrijkste orgaan van ons lichaam centraal. Sporten en bewegen speelt een grote rol in onze gezondheid. Door genoeg te bewegen krijg je namelijk minder snel te maken met hart- en vaatziekten. Juist voor hart- en vaatpatiënten is daarom het van groot belang. Beweeg Bewust helpt je hierbij met veilig sporten en bewegen, onder intensieve persoonlijke begeleiding.