Nieuws
21-06-2023 - Meer mensen in beweging!
Vanuit het project ‘Meer Mensen in Beweging’ van NOC*NSF zijn er diverse lokale pilots uitgevoerd waarin zorg- en sportpartners samenwerken om kinderen in beweging te brengen. Het project is gestart in januari 2022 en in Maastricht lag de focus op kinderen die deelnemen aan het COACH Sports programma.

04-05-2023 - Gevolgen nieuwbouw sportruimten nieuw sportseizoen
Op 17 april vond er een informatiebijeenkomst plaats over de bouw van 4 nieuwe binnensportruimten in Maastricht. Tijdens deze sessie werden aanwezigen geïnformeerd en konden zij meepraten over de sportruimten die gebouwd gaan worden bij de nieuwe kindcentra Scharn, de Groene Loper, in Belfort en in De Heeg. In De Heeg vervangt de nieuwe ruimte een deel van de capaciteit van de huidige sporthal.

29-04-2023 - De Dag van de Dans!
Dansen is bewegen, en bewegen is gezond! Wist je dat dansen niet alleen gezond is voor je lijf, maar ook heel goed is voor je hersenen? Doordat je bewegen combineert met muziek, daag je je hersenen tijdens het dansen uit en leg je nieuwe verbindingen. Zo breid je door te dansen letterlijk je hersencapaciteit uit.

11-04-2023 - Informatieavond nieuwe binnensportruimtes
Gemeente Maastricht gaat 4 nieuwe binnensportruimtes bouwen om te voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. De nieuwe ruimtes komen bij het nieuwe Kindcentrum Scharn, de Groene Loper, in Belfort en in De Heeg. In De Heeg vervangt de nieuwe ruimte een deel van de capaciteit van de huidige sporthal. Maandagavond 17 april informeert de gemeente jou over de ontwikkelingen.

05-04-2023 - Vandaag is het Nationale Wandeldag
Wandelen speelt een grote rol in onze gezondheid. In het kader van de Nationale Wandeldag hebben we gister een bezoek gebracht aan onze ’Sportief Wandelen’ beweeggroep. We spraken een aantal van de deelnemers én de lesgever van de groep.