Sjors Sportief succesvol van start

Afgelopen september werd het nieuwe Sjors Sportief aanbod voor schooljaar 2020-2021 bekendgemaakt. Meer dan 6.800 Maastrichtse basisschoolkinderen ontvingen het digitale Sjors Sportief boekje met zo’n 40 verschillende sportkennismakingslessen in Maastricht. Op vrijdag 2 oktober gingen de inschrijvingen open en konden de kinderen kiezen uit bekende sporten als judo, dans en atletiek tot in het oog springende sporten als onderwaterhockey, baton twirling, mountainbiken en zeemeerminzwemmen. 

Over het programma

Met Sjors Sportief kunnen alle basisschoolkinderen voortaan op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sporten in de stad. Daarnaast biedt het programma passende oplossingen om kinderen de sport te laten vinden die écht bij ze past. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en stimuleert hen om structureel aan de activiteiten deel te nemen. 

Sporten in corona-tijd

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen hebben we te maken met beperkingen op het gebied van sporten. Maar kinderen onder de 12 jaar mogen gewoon sporten, ook in groepsverband. Herinner de kinderen van jouw klas of school er nog eens aan dat ze zich nog kunnen aanmelden voor verschillende sporten!

Ga naar www.sjorssportief.nl voor meer informatie