Informatieavond nieuwe binnensportruimtes

Gemeente Maastricht gaat 4 nieuwe binnensportruimtes bouwen om te voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. De nieuwe ruimtes komen bij het nieuwe Kindcentrum Scharn, de Groene Loper, in Belfort en in De Heeg. In De Heeg vervangt de nieuwe ruimte een deel van de capaciteit van de huidige sporthal. Maandagavond 17 april informeert de gemeente jou over de ontwikkelingen. 

Waarom bouwen wij nieuwe ruimtes? 
De huidige ruimtes zijn verouderd. Wij willen graag nieuwe binnensportruimtes bouwen die niet alleen een traditionele indeling hebben, maar die passen bij deze tijd en bij de wensen van gebruikers. We willen ruimtes maken die gebruikt worden voor onderwijs zoals gymlessen en die gehuurd kunnen worden door sporters. Daarom is het belangrijk dat we de wensen van al deze gebruikers meenemen. 

Wij horen graag jouw wensen 
We hebben onderzoek gedaan om te kijken of we op de 4 locaties nieuwe binnensportruimtes kunnen maken. Tijdens de informatieavond nemen we je graag mee in de uitkomsten. Daarnaast horen we graag wat je van onze ideeën vindt én wat jouw wensen zijn. Deze kunnen we dan waar mogelijk meenemen in het verdere ontwerpproces. 

Aanmelden 
De informatiebijeenkomst vindt maandag 17 april plaats tussen 19.30 en 21.00 uur. Locatie is buurtcentrum De Boeckel, Roserije 410. Wil je ons iets laten weten als je komt? Stuur dan een mail naar sportbeleid@maastricht.nl

Verhinderd? 
Kun je niet komen en wil je wel graag je mening kwijt? Stuur dan ook een mail naar sportbeleid@maastricht.nl. 

Graag tot 17 april!