Op naar de zomer met Sjors Sportief

Ook Sjors Sportief beleeft een roerig jaar door corona. Toch hebben ook dit jaar zich weer 43 sportaanbieders verenigd op het platform. Waar mogelijk, bieden zij ook de komende maanden weer kennismakingsactiviteiten aan voor basisschoolkinderen. Voor nu in de buitenlucht, maar hopelijk ook snel weer binnen. Sporten is immers heel belangrijk; zéker nu! 

Sjors Sportief in corona-tijd
De geldende corona-maatregelen zorgen voor beperkingen, maar we geven via Sjors Sportief graag aandacht aan wat er eventueel wél kan. Buiten mogen kinderen immers lekker sporten. Verschillende sportverenigingen en -aanbieders in Maastricht hebben hun aanbod op het platform dan ook recent aangevuld met sportactiviteiten in de buitenlucht. Tot aan de zomervakantie (24 juli) kunnen alle basisschoolkinderen in Maastricht zich hier (meestal kosteloos!) voor aanmelden via www.sjorssportief.nl. Alle basisschoolkinderen krijgen hier via school deze week een reminder voor.

Variërend aanbod
Sportverenigingen en -aanbieders die hun aanbod nog niet aangevuld hebben of die nog iets willen gaan organiseren, kunnen voor de maanden april, mei, juni én juli (tot aan de zomervakantie, 24 juli) zoveel activiteiten toevoegen als ze willen. Kinderen kunnen hier doorlopend op inschrijven.

Hoe doe je mee?
Kinderen kunnen het aanbod bekijken op www.sjorssportief.nl of via de Sjors Sportief-app. Gedurende dit schooljaar kunnen zij zich inschrijven voor zoveel kennismakingslessen als ze willen, tot aan de zomervakantie.