Beweegactiviteiten voor kids!

YES: we mogen weer! Vanaf deze week mogen kinderen in basisschoolleeftijd (t/m 12 jaar) weer in groepsverband sporten in de buitenlucht.

Daarom organiseert Maastricht Sport tot de scholen weer opengaan leuke beweegactiviteiten op de Cruyff Courts in de stad. Op onderstaande data kunnen kinderen van 13.00 - 14.30 uur gaan bewegen, sporten en spelen onder begeleiding van de beweegprofessionals van Maastricht Sport. We gaan met van alles aan de slag: van frisbee en voetbal tot ‘funky hockey’ en bootcamp!


Kom jij meedoen? Laat dan weten op welke data en locatie wij jou mogen verwachten via inschrijven@maastrichtsport.nl o.v.v. ‘beweegactiviteiten meivakantie’. Inschrijven is niet verplicht en deelname is gratis. Neem jouw vriendjes, vriendinnetjes en straatgenootjes vooral gezellig mee!

Data:

Woensdag 29 april

Vrijdag 1 mei

Maandag 4 mei

Woensdag 6 mei

Donderdag 7 mei

Vrijdag 8 mei

Tijd: 13.00 - 14.30 uur
Locaties:

Cruyff Court Old Hickoryplein

Cruyff Court Pottenberg (aan de Silexstraat)

Let op: tijdens deze activiteiten houden wij de corona-richtlijnen van het RIVM in acht. De activiteiten zijn om die reden enkel toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar. Deze kinderen hoeven geen afstand tot elkaar in acht te houden. Wel vragen wij ouders om hun kinderen uit te leggen dat zij wél 1,5 meter afstand dienen te houden van de begeleider. Deelname van oudere kinderen is niet toegestaan.