Dolblije honden tijdens Hondenplons 2021

Dolblije honden tijdens Hondenplons

Afgelopen zondag 12 september vond de zomerafsluiter: ‘Hondenplons 2021’ plaats in het buitenbad. Hiermee werd het buitenzwemseizoen beëindigd. Het prachtige weer zorgde voor een flinke opkomst. De Plons ging van start met een uurtje speciaal voor kleinere honden. Van 13.00 – 16.00 uur waren alle honden welkom. Er werd geblaft, gerend, gespeeld en geplonst. Het geluk van de honden (en baasjes) spatte ervanaf.

Aanwezige stands

Op de ligweide waren diverse stands gevestigd waar de bezoekers lekker konden rondneuzen.

Dogside Amby Groeneweg Maastricht - Doggies Style Eygelshoven - Doodle Boedel Shop - Jean van Gasteren - Dierenkliniek Maastricht - PetMade - Animal's Faith - Hond-en-inzicht - AniCura Dierenartsen Maastricht - Mira Dogwalker
 


Foto: Chantalle Mourmans

Opbrengst voor herstel waterschade
Voor elk baasje en elke hond werd er 1 euro entreegeld gevraagd. Via de webshop reserveerden de bezoekers vooraf hun tickets. De opbrengsten worden elk jaar gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar komt de gehele opbrengst ten goede aan ‘Help Adelante Kind en Jeugd DOORgaan’, een doneeractie van Stichting Adelante Zorg. De overstromingen hebben de kinderrevalidatie en school voor speciaal onderwijs in Valkenburg a/d Geul hard getroffen. Met deze actie zamelt Adelante geld in voor zaken die niet vergoed zullen worden. Op deze manier kunnen we een steentje bijdragen aan de heropbouw van het kindcentrum in Houthem. Hiermee kan er aan de kinderen en jongeren hopelijk snel weer de nodige zorg en onderwijs geboden worden in een vertrouwde omgeving.
Klik hier om ook te doneren

Winnende lotnummers tombola
Gisteren tijdens de tombola-prijsuitreiking zijn nog niet alle prijzen afgehaald. Heb jij de combinatie van het lotnummer en de kleur dan kun jij je prijs afhalen op vertoon van het lot bij de informatiebalie in het Geusseltbad.

Roze loten:
296 – 305 – 383 – 159 – 53 – 52 – 204 – 209 -160 – 419

Beige loten:
868 – 682 – 1000 – 226 – 199 – 408 – 395

De prijzen zijn mogelijk gemaakt door:
Dogside Amby - Warung Ledeng - Doodle Trimservice Juliëtte - Rovi Sport Meerssen - Cycling Evers - Bakkerij de Lekkerbek - Rousseau - Hierder Hepke - RobSport - MVV