Gezondheid Nieuws
COACH Sports
Beweeg Bewust fysiotherapie!
Beweeg Bewust fysiotherapie!
De focus binnen Beweeg Bewust ligt bij de samenwerking met fysiotherapeuten op revalidatie. Het programma Beweeg Bewust loopt met name via medisch specialisten en huisartsen.

Health Check!
Health Check!
Een goede gezondheid is niet vanzelfsprekend, maar kan wel worden gestimuleerd. Maastricht Sport organiseert twee keer per jaar health checks voor deelnemers van de beweeggroepen en cliënten/patiënten van Beweeg Bewust partners. Tijdens de Health Check krijgen deelnemers zicht op BMI, kracht, conditie, lenigheid en balans. Deelnemers krijgen ook persoonlijk advies om hun gezondheid verder te verbeteren.

COACH Sports!
COACH Sports!
Het beweegprogramma dat als doel heeft jongens en meiden met overgewicht op speelse wijze te laten ervaren hoe leuk bewegen kan zijn. Dit programma is ontwikkeld in nauwe samenwerking met MUMC+ COACH. Als onderdeel van het leefstijlprogramma COACH en richt zich op kinderen tussen de 8-12 jaar en jongeren tussen de 12-18 jaar met overgewicht.

Reacties Beweeg Bewust!
Reacties Beweeg Bewust!
Beweeg Bewust is een beweeginterventie ontwikkeld door Maastricht Sport i.s.m. medisch specialisten. De huisarts of specialist is het vertrekpunt om te werken naar duurzaam bewegen en het verbeteren van de algemene gezondheid van patiënten. Door middel van intensieve persoonlijke begeleiding, kunnen sport en bewegen, op een plezierige manier, direct van meerwaarde zijn voor de gezondheid.

Beweeg Bewust: Samen werken aan uw gezondheid
Maastricht Sport heeft samen met artsen van het ziekenhuis MUMC+, huisartsen en fysiotherapeuten uit Maastricht een beweegprogramma bedacht. We noemen dit Beweeg Bewust. Uw (huis)arts bepaalt samen met u of u aan Beweeg Bewust mee kan en wilt doen.

Door te bewegen wordt uw gezondheid beter. Sporten en bewegen zijn nog leuker wanneer dit bij u past! Daar helpt Maastricht Sport bij. We kiezen samen een geschikte vorm van bewegen die u aankunt.