Activiteiten & Evenementen
Jubileum: Maastricht Sport 5 jaar!
Op 21 juni is het vijf jaar geleden dat het Geusseltbad haar deuren opende en Maastricht Sport als centraal sportbedrijf voor de stad Maastricht van start ging. In de wijk, op school, in de zorg: Maastricht Sport is inmiddels niet meer weg te denken in de stad. Maastricht Sport beweegt iedereen. Jong en oud, sportieveling of beginner, mensen met of zonder beperking. Daarom vieren wij ons jubileum met bijzondere acties voor álle Maastrichtenaren! 

Maastricht Sport en IRONMAN
Maastricht Sport en IRONMAN
Maastricht Sport biedt een aantal uitdagende en sportieve programma's aan in aanloop naar de volgende editie van IRONMAN Maastricht-Limburg. Met behulp van een uitdagend, laagdrempelig en leuk programma kan iedereen een eigen unieke en sportieve uitdaging aangaan en zijn of haar eigen IRONMAN beleving creëren.

Zomervoetbal 2018
Trap jij ook zo graag een balletje in je vrije tijd? Zit je op voetbal (of niet) en wil je daarnaast nog meer voetballen? Je techniek verbeteren of gewoon lekker een partijtje spelen met anderen? Dan hebben we goed nieuws: Maastricht Sport presenteert namelijk ook dit jaar weer Zomervoetbal! Kijk snel in de planning waar en wanneer jij mee kunt doen!

Sport Experience Summer
Ook in de zomervakantie van 2018 kun je voor een sportieve zomer terecht bij Maastricht Sport. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse sportevenementen en wie weet ontdekken ze wel de sport van hun leven.