Summerexperience Jeugd
Maastricht Sport organiseert van 1 juli t/m 9 augustus 2013 een Summerexperience waarin jij je helemaal kunt uitleven

Spetterende activiteiten in het Geusseltbad

Tijdens de zomervakantie zijn er van dinsdag t/m vrijdag superleuke activiteiten in het Geusseltbad waaraan je kunt deelnemen. Zo is er iedere dinsdag kidsaquarobic en iedere woensdag organiseert Maastricht Sport een themadag, zoals een Waterzeskamp, Camping, Piraten, Dans, Circus en Survival. Op donderdag en vrijdag kun je vanaf 14.00 uur deelnemen aan activiteiten die jij gegarandeerd superleuk vindt. Denk hierbij aan een loopeiland, drijfmaterialen (neem je luchtbedje mee), duikplank en trampoline, volleybal met strandballen, creatieve activiteiten, schminken en een heuse quiz met cadeaurad. Op vrijdag 9 augustus kun je vanaf jouw luchtbedje genieten van een leuke film en bij goed weer tevens van een lekkere bbq. Voor meer informatie over de activiteiten op de donderdagen en vrijdagen zie www.geusseltbad.nl.

Aanmelden
Je hoeft je voor deze activiteiten niet vooraf aan te melden. Dat geldt wel voor de BBQ. Je kunt je opgeven voor de barbecue door het inshrijfformulier onderaan de pagina in te vullen.

Kosten
Je betaalt de normale entreeprijs voor recreatief zwemmen. Heb je een zomerabonnement voor kinderen t/m 16 jaar, TOPPIE, dan kun je hiermee aan alle activiteiten van de Summerexperience (behalve bbq) in het Geusseltbad deelnemen.

Algemeen
Om deel te nemen aan de wateractiviteiten heb je natuurlijk minimaal je A-diploma nodig.

Programma Geusseltbad Jeugd

Programma Geusseltbad Jeugd