30-05-2022 - Nieuwe partner: Servatius
Op 11 mei ondertekende woningcorporatie Servatius het Maastrichts Sportakkoord en sloot zich daarmee aan bij Maastricht Vitale Stad.

20-05-2022 - Opening jeu-de-boules-seizoen Wittevrouwenveld
Op woensdag 12 mei is de jeu-de-boules-seizoen in Wittevrouwenveld officieel geopend. De voorzitter van Maastricht Vitale Stad had de eer om dit op symbolische wijze te doen door het lint door te knippen op de baan. Vervolgens werd de eerste wedstrijddag van de club in 2022 gestart. MVS vindt het geweldig dat mensen in de wijken dit soort initiatieven opzetten. Bewegen en elkaar ontmoeten. ‘’Het was een eer om deze opening te verrichten” aldus Yvon Prince, voorzitter van MVS.

20-05-2022 - Nieuwe partner: Fit & Stoer
Fit & Stoer Pottenberg heeft zich op 12 mei aangesloten bij Maastricht Vitale Stad. Dit is een beweegclubje voor Maastrichtse kinderen tussen de 3 en 12 jaar, waarbij elke week een andere sport- of beweegactiviteit wordt voorbereid. Fit & Stoer wil graag kinderen en hun ouders helpen een gezonde leefstijl na te streven.

05-05-2022 - Nieuwe partner: Monkey Moves
Monkey Moves heeft zich aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. Deze organisatie leert kinderen sinds 2016 de start van een leven lang gezond bewegen. Kinderen goed leren bewegen, dat is belangrijk voor bij Monkey Moves.

22-04-2022 - Nieuwe partner: Veer zien MVV
​De Stichting ‘Veer zien MVV’ heeft zich aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. De stichting heeft de doelstelling om MVV Maastricht financieel te ondersteunen in alle sportieve en maatschappelijke activiteiten. Dit doen zij dankzij de ruim 300 donateurs, die maandelijks een financiële bijdrage leveren.