22-11-2021 - RISK CARE Preventie ondertekent Maastrichts Sportakkoord
RiskCare Preventie heeft zich als nieuwste partner aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. RiskCare Preventie is een specialistisch bureau op het gebied van bewegingsonderwijs en motorische ontwikkeling, met Zuid-Limburg als werkgebied.

06-10-2021 - Trajekt ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Namens Trajekt heeft directeur bestuurder Ward Vijgen op 29 september het Maastrichts Sportakkoord ondertekend. “Trajekt is als organisatie in welzijnswerk een belangrijke partner in het realiseren van een gezonde, vitale en veerkrachtige leefomgeving voor de Maastrichtse burgers” aldus Yvon Prince, voorzitter van het Maastrichtse Sportakkoord.

29-09-2021 - Die’net ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Ook Die’net heeft deze maand het Maastrichts Sportakkoord ondertekend. Die’net is hét netwerk van 1e lijns diëtisten praktijken werkzaam in Maastricht en Heuvelland, en biedt uniforme, kwalitatief hoogwaardige, diëtetische en preventieve zorg voor de inwoners van Maastricht en Heuvelland. Die’net is het aanspreekpunt en een volwaardig gesprekspartner voor partners binnen en buiten de zorg. “Belangrijke kernwaarden in onze visie zijn: Participeren, profileren en professionaliseren”.

13-08-2021 - JustGoo ondertekent Maastrichts Sportakkoord
JustGoo, de hardloop- en wandelorganisatie die actief is in Maastricht, Sittard, Valkenburg en Sibbe, heeft zich aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. Deze samenwerking werd op 26 juli officieel gemaakt door ondertekening van het akkoord. Samen met de andere partners gaat JustGoo samenwerken binnen de verschillende thema's van het sportakkoord.

21-07-2021 - FitStap Maastricht ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Op 6 juli 2021 heeft FitStap Maastricht het Maastrichts Sportakkoord ondertekent. Fitstap Maastricht heeft expertise op het gebied van wandeltrainingen voor doelgroepen met een medische achtergrond zoals vasculaire dementie, obesitas, diabetes, reuma, Parkinson, cardiovasculaire problemen. Graag zetten zij hun netwerk en expertise in voor andere initiatieven en gaat FitStap gebruik maken van het netwerk en expertise die via het Maastrichts Sport Akkoord toegankelijk is.