10-01-2022 - Stichting ‘Maastricht Vitale Stad - uitvoerder van het Maastrichts Sport Akkoord’
Sinds juni 2020 is er veel gebeurd en hebben vele organisaties het akkoord ondertekend. Veel van dit alles is niet altijd en overal zichtbaar geweest. Met de nieuwe stichting gaan we werken aan een betere zichtbaarheid.

14-12-2021 - Soccer Stars Maastricht ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Op 12 december heeft Soccer Stars Maastricht (SSM) het Maastrichts Sport Akkoord ondertekend. SSM is een community, die mensen samenbrengt met voetbal. Samen met de andere partners van het Maastrichts Sportakkoord wil SSM een bijdrage leveren aan een vernieuwde en impactrijke cultuur van sporten, bewegen en ontmoeten. Door ervaring, enthousiasme en deskundigheid te delen en door samen te werken met andere sportaanbieders, verenigingen en organisaties willen zij de vitaliteit van zoveel mogelijk mensen te verbeteren. 

22-11-2021 - RISK CARE Preventie ondertekent Maastrichts Sportakkoord
RiskCare Preventie heeft zich als nieuwste partner aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. RiskCare Preventie is een specialistisch bureau op het gebied van bewegingsonderwijs en motorische ontwikkeling, met Zuid-Limburg als werkgebied.

06-10-2021 - Trajekt ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Namens Trajekt heeft directeur bestuurder Ward Vijgen op 29 september het Maastrichts Sportakkoord ondertekend. “Trajekt is als organisatie in welzijnswerk een belangrijke partner in het realiseren van een gezonde, vitale en veerkrachtige leefomgeving voor de Maastrichtse burgers” aldus Yvon Prince, voorzitter van het Maastrichtse Sportakkoord.

29-09-2021 - Die’net ondertekent Maastrichts Sportakkoord
Ook Die’net heeft deze maand het Maastrichts Sportakkoord ondertekend. Die’net is hét netwerk van 1e lijns diëtisten praktijken werkzaam in Maastricht en Heuvelland, en biedt uniforme, kwalitatief hoogwaardige, diëtetische en preventieve zorg voor de inwoners van Maastricht en Heuvelland. Die’net is het aanspreekpunt en een volwaardig gesprekspartner voor partners binnen en buiten de zorg. “Belangrijke kernwaarden in onze visie zijn: Participeren, profileren en professionaliseren”.