07-02-2022 - Nieuwe partner: Fy'net
Stichting Fy’net heeft zich aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. De stichting is een samenwerkingsverband van en voor fysiotherapeuten en zet zich in voor de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in Maastricht-Heuvelland. Met veel kennis over het bewegend functioneren van mensen kan Fy'net een mooie bijdrage leveren aan het Maastrichts Sportakkoord.

27-01-2022 - Nieuwe partner: Speeltuinwerk Limburg (SpeL)
De maatschappelijke organisatie 'Speeltuinwerk Limburg' (SpeL) heeft een handtekening gezet onder het Maastrichts Sportakkoord. Als partner van het akkoord willen zij zich inzetten om sport en beweging voor iedereen meer toegankelijk te maken. Al bijna 40 jaar zetten zij zich in — met inmiddels meer dan 60 speeltuinleden — om kinderen te motiveren om meer buiten te spelen. Dit doen zij door het bieden van maatwerk programma's, diensten en het opzetten van projecten.

24-01-2022 - Nieuwe partner: Stadsnomade Maastricht
Stadsnomade Maastricht is een non-profit organisatie die ondersteuning en kansen biedt en belangen behartigt op het gebied van: skateboarden, streetsports en urban culture. Hun visie is dat alle jonge mensen toegang moeten hebben tot sport & cultuur. Vanuit een ‘do- it-together, do-it-yourself mentaliteit’ zet Stadsnomade zich hiervoor in.

10-01-2022 - Stichting ‘Maastricht Vitale Stad’ opgericht
Sinds juni 2020 is er veel gebeurd en hebben vele organisaties het akkoord ondertekend. Veel van dit alles is niet altijd en overal zichtbaar geweest. Met de nieuwe stichting gaan we werken aan een betere zichtbaarheid.

14-12-2021 - Nieuwe partner: Soccer Stars Maastricht
Op 12 december heeft Soccer Stars Maastricht (SSM) het Maastrichts Sport Akkoord ondertekend. SSM is een community, die mensen samenbrengt met voetbal. Samen met de andere partners van het Maastrichts Sportakkoord wil SSM een bijdrage leveren aan een vernieuwde en impactrijke cultuur van sporten, bewegen en ontmoeten. Door ervaring, enthousiasme en deskundigheid te delen en door samen te werken met andere sportaanbieders, verenigingen en organisaties willen zij de vitaliteit van zoveel mogelijk mensen te verbeteren.