Nieuwe partner: Maastricht Cricket Club

Nieuwe partner: Maastricht Cricket Club

Maastricht Cricket Club sluit zich aan bij het Maastrichts Sportakkoord. De ondertekening van het akkoord vond plaats op de Cricketpitch. Deze werd eerder gerealiseerd door middel van een subsidie vanuit het Maastrichts Sportakkoord. De Maastricht Cricket Club, bestaan uit een groep van meer dan 50 leden. Gedurende het seizoen komen zij wekelijks samen op het Viegenpark aan de Rondostraat. Dit is een belangrijke ontmoetingsplek voor mensen uit landen waar cricket een belangrijke sport is. De club wil zo veel mogelijk mensen warm maken voor deze in Maastricht nog wat onbekende sport. Samen willen we een bijdrage leveren aan Maastricht, als een stad voor mensen met verschillende achtergronden. Een stad waar het leven goed is en waar we samen aan de vitaliteit van de stad werken.

“We zijn blij dat de stichting 'Maastricht Vitale stad - uitvoerder van het Maastrichts Sport Akkoord' het mogelijk heeft gemaakt om de aanleg van een Cricketpitch te financieren.” Aldus Kunal Ranjan van Maastricht Cricket Club. De Pitch wordt aangelegd in het park aan de Rondostraat. De sportvoorziening is openbaar en dus toegankelijk voor iedereen. "Door de ondertekening van het Maastrichts Sport Akkoord krijgen we contact met andere verenigingen, sporters en organisaties en kunnen we ook initiatieven in de stad ondersteunen vanuit onze mogelijkheden en enthousiasme."

Maastricht Vitale Stad is blij met deze nieuwe partner. Maastricht Cricket Club wil een toevoeging zijn voor de stad en bijdragen aan een stad die oog en hart heeft voor alle bewoners en die saamhorigheid bevordert en die uitnodigt tot bewegen.

Meer weten over deze club? Kijk op: www.maastrichtcricketclub.nl of www.facebook.com/maastrichtcricketclub