Nieuwe partner: Everybody Groep

Nieuwe partner: Everybody Groep

Everybody Groep heeft zich aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. Deze landelijke organisatie werkt samen met werkgevers en werknemers aan vitale organisaties. Dit doen ze door het aanbieden van verschillende soorten trajecten van gezondheids­optimalisatie tot re-integratie en contract­overname. Met hun nieuwe aanpak “Andersom Denken’ willen zij bijdragen aan een vitaler en gezonder leef/werk-klimaat.

“Dit sluit precies aan bij de bredere opzet van het Sportakkoord in Maastricht. Wij willen namelijk preventief zaken gaan aanpakken, voor zowel fysieke als mentale gezondheid, in plaats van symptoom bestrijden. Wij vinden dat iedereen dit zou moeten kunnen toepassen. Het is daarom niet meer dan logisch om onze kennis en kanalen beschikbaar te stellen voor alle aangesloten partijen binnen het Maastrichts Sportakkoord. Door ons aan te sluiten, kunnen we samen mensen in beweging én aan het denken krijgen. Met als resultaat een vitalere samenleving.” Aldus Sem Hartog, Ambassadeur van de aanpak 'Andersom Denken'.

Everybody Groep heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zorg, werk en welzijn. Hierdoor zijn zij een waardevolle toevoeging aan het netwerk van het Maastrichts Sportakkoord.