Gezondheid

Maastricht Sport en Gezondheid

Sport en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maastricht Sport zoekt dan ook veelvuldig de samenwerking op met partijen in de markt die zorg en gezondheid hoog in het vaandel hebben staan. In samenwerking met of in opdracht van o.a. GGD, Groene Kruis,verzekeraars en gezondheidscentra zetten we beweegprogramma's in de markt die specifieke doelgroepen ondersteunen in het gezond en fit deelnemen aan onze samenleving. Enkele voorbeelden die gezondheid en sport met elkaar verbinden zijn; Club Extra, Rots en Water, en Bewegen op Recept bij Sport. Alle deze projecten worden uitgevoerd onder de regie van Maastricht Sport in samenwerking met andere partners.

Wilt u meer informatie over deze specifieke projecten of ziet u mogelijkheden om wellicht samen te werken met Maastricht Sport, neem dan vrijblijvend contact op met coördinator Sport en Bewegen Hein Poell.

SF-36 Vragenlijst

Deze vragenlijst gaat over uw standpunten t.a.v. uw gezondheid. Met behulp van deze gegevens kan worden bijgehouden hoe u zich voelt en hoe goed u in staat bent uw gebruikelijke bezigheden uit te voeren. Beantwoord elke vraag door het antwoord op de aangegeven wijze te markeren. Als u niet zeker weet hoe u een vraag moet beantwoorden, geef dan het best mogelijke antwoord.

Vul hier de SF-36 vragenlijst in