JustGoo ondertekent Maastrichts Sportakkoord

JustGoo ondertekent Maastrichts Sportakkoord


 

JustGoo, de hardloop- en wandelorganisatie die actief is in Maastricht, Sittard, Valkenburg en Sibbe, heeft zich aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. Deze samenwerking werd op 26 juli officieel gemaakt door ondertekening van het akkoord. Samen met de andere partners gaat JustGoo samenwerken binnen de verschillende thema's van het sportakkoord.

JustGoo is een organisatie waar iedere hardloper en wandelaar, op elk niveau, terecht kan. Van (her-)starter tot ervaren sporter. In de filosofie van JustGoo staat 'plezier in het sporten', hoog in het vaandel. Niet voor niets luidt de lijfspreuk: 'You don’t have to go fast…. you JUST have to GOO’, aldus Erwin Spijkers van Just Goo.

Sporten speelt een belangrijke rol in het verbeteren van de gezondheid van mensen. Door in een breder verband en toekomstgericht samen te werken met andere stakeholders op het gebied van sport en bewegen, wil JustGoo eraan bijdragen dat zoveel mogelijk mensen op een verantwoorde wijze in beweging komen en blijven. Deze doelstelling sluit naadloos aan op het uitgangspunt van het Maastrichts Sportakkoord. Door deze samenwerking wordt het mogelijk om ook groepen mensen te laten sporten die voor individuele aanbieders soms moeilijk te bereiken en activeren zijn.