Die’net ondertekent Maastrichts Sportakkoord

Ook Die’net heeft deze maand het Maastrichts Sportakkoord ondertekend. Die’net is hét netwerk van 1e lijns diëtisten praktijken werkzaam in Maastricht en Heuvelland, en biedt uniforme, kwalitatief hoogwaardige, diëtetische en preventieve zorg voor de inwoners van Maastricht en Heuvelland. Die’net is het aanspreekpunt en een volwaardig gesprekspartner voor partners binnen en buiten de zorg. “Belangrijke kernwaarden in onze visie zijn: Participeren, profileren en professionaliseren”.

Die’net participeert binnen relevante projecten en multidisciplinaire ketenzorgprogramma’s voor chronisch zieken zoals Diabetes, COPD, vasculair risicomanagement. Zij streven ernaar dat diëtistische zorg binnen de ketenzorgprogramma’s een structureel onderdeel blijft van het eerstelijns diëtistisch handelen. Die’net biedt diensten en producten die zich specifiek richten op de preventie en de behandeling van diverse chronische aandoeningen en de gevolgen daarvan.

De uitganspunten van Die’net zijn waardevol voor de realisering van de doelstelling van Maastrichts Sportakkoord; alle Maastrichtenaren toegang geven tot sport en een gezonde leefomgeving.