Nieuws
21-06-2021 - Opnieuw versoepelingen per 26 juni
Tijdens de persconferentie op vrijdag 18 mei kondigde het kabinet aan dat er is besloten om stap 4 van het openingsplan te zetten en zelfs te vergroten. Vanaf zaterdag 26 juni gelden de nieuwe versoepelingen. Wat houden deze versoepelingen in op het gebied van sport?

28-05-2021 - Nieuwe versoepelingen voor binnen- en buitensport
Yes, we gaan het weekend in met fantastisch nieuws! Het kabinet maakte vandaag bekend; stap 3 van het openingsplan een paar dagen eerder te zetten. Per zaterdag 5 juni worden de voorwaarden voor binnen- en buitensport verder versoepeld. Vanaf maandag 31 mei kunt u op onze website en social media pagina’s lezen wat dit precies inhoudt voor de sportaccommodaties van Maastricht Sport en het Geussseltbad.

17-05-2021 - Groen licht voor versoepelingen vanaf 19 mei
Vorige week werd de tweede stap van het openingsplan aangekondigd voor 19 mei mits het aantal ziekenhuisopnames verder zou dalen. Ook op gebied van de binnensport zijn er toen versoepelingen gepland. Vandaag gaf het kabinet groen licht voor deze versoepelingen.

12-05-2021 - Mogelijk versoepelingen vanaf 19 mei
Tijdens de persconferentie op dinsdag 11 mei kondigde het kabinet mogelijke versoepelingen aan vanaf woensdag 19 mei. Op 17 mei wordt bekend gemaakt of de versoepelingen worden doorgevoerd. Dit kan alleen als het aantal ziekenhuisopnames verder omlaag gaat.

16-04-2021 - Extra sportactiviteiten voor kinderen vanaf 6 jaar
Maastricht Sport verzorgt vanaf maandag 19 april 'Sporten in de wijk' op verschillende dagen en locaties in de stad. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gratis deelnemen aan toffe activiteiten. Kom meedoen! En neem je vriendjes, vriendinnetjes en buurtgenootjes gerust mee!