Vacature schoonmaker Geusseltbad

Maastricht Sport is de verzelfstandigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisatie en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.

Het Geusseltbad is een onderdeel van Maastricht Sport. Dit duurzaam gebouwde bad is er voor iedereen, jong en oud, recreatief, sportief, op weg naar herstel, individueel of in clubverband. Het Geusseltbad biedt een grote diversiteit aan baden en activiteiten.


Voor het Geusseltbad zijn we op naar een:
Energieke en pro-actieve Schoonmaker
(10 uur/week)


Wat ga je doen?
Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in en rondom de baden, de kleedlokalen, de douche- en toiletgroepen. Hierbij maak je gebruik van een schrob-zuigmachine, een 1-schijfsmachine, een hoge drukreiniger en een bodemreiniger.  Tevens verzorg je de interne glasbewassing.
 

Wie zoeken wij?
Een teamspeler die zowel met collega’s als zelfstandig kan werken op basis van een schoonmaakschema. In zwembaden gelden zware werkomstandigheden (warm, vochtig) en een fysiek goede gesteldheid is daarom belangrijk.
 

In verband met de aan de functie verbonden verantwoordelijkheden:

  • Ben je minimaal 18 jaar oud
  • Beschik je over enige zwemvaardigheid
  • Ben je woonachtig in de regio Maastricht
  • Beheers je, bij voorkeur, de Nederlandse taal


Wat zijn de werktijden?
Alle dagen van de week volgens dienstenrooster voor gemiddeld 10 uur per week. Daarnaast kun je regelmatig invallen indien collega’s verlof hebben of ziek zijn.

Je werkt op basis van een dienstrooster (dit wordt ruim op tijd bekend gemaakt) en je bent inzetbaar van maandag tot en met zondag. De werktijden variëren.
 

Wat verwachten wij verder van je?

  • Je bent flexibel, je kunt namelijk overdag, 's avonds en in de weekenden ingepland worden.
  • Het Geusseltbad heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Een dienstverlenende, sociale en collegiale werkhouding is dan ook een vereiste.


Wat bieden wij?

Een inspirerende professionele werkomgeving en je werkt binnen een leuk en gemotiveerd team. Verder krijg je een op de functie, opleiding en ervaring afgestemd salaris en zijn er voldoende opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden.

Je komt in dienst op basis van een arbeidsovereenkomst (flexitimer kontrakt) voor 10-uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.
 

Salaris:

marktconform salaris (salarisschaal 2 CAO Zwembaden).
 

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV met pasfoto naar tom.jacobs@maastricht.nl