Vacature Front Office medewerker Geusseltbad

Maastricht Sport beweegt de stad

Maastricht Sport is de intern verzelfstandigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad / Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 90 ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.


Maastricht Sport

Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stimulator, uitvoerder en ondernemer. Maastricht Sport biedt op een professionele, ondernemende en innovatieve manier kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen (w.o. het Geusseltbad, sporthallen, gymzalen, sportvelden en diverse openbare sport- en speelvoorzieningen) en sportdiensten aan voor burger, vereniging en bedrijf. Maastricht Sport levert aldus een substantiële positieve bijdrage aan de gezondheid van de Maastrichtse burger, aan de leefbaarheid van buurten en aan de vitaliteit van de stad.


Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een

Frontoffice medewerker

“Ben jij die klantvriendelijke medewerker die onze gasten een warm welkom kan geven en bruist van energie?”

Als frontofficemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van alle gasten van Maastricht Sport, het visitiekaartje! Je draagt zorg voor een goede en klantvriendelijke ontvangst en hebt er plezier in om alle vragen en zaken op te lossen, ook wanneer een rij aan de balie staat en de telefoon rinkelt. Je geeft de gasten het gevoel dat ze welkom zijn en maakt hen wegwijs.


Wat zijn je werkzaamheden?

  • Je handelt inkomende telefoongesprekken af
  • Je draagt zorg voor de verkoop van toegangskaarten, abonnementen, leskaarten en dergelijke
  • Je verstrekt informatie en handelt vragen en klachten af op een klantvriendelijke manier
  • Het uitvoeren van promotie-activiteiten
  • Je houdt de balie netjes en ordelijk
  • In geval van calamiteiten weet je adequaat en handelend op te treden (onder meer activeren van noodprocedures en inlichten van hulpdiensten)


Wat vragen wij van jou?

Maastricht Sport heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan, dus een dienstverlenende, sociale en collegiale werkhouding is dan ook een vereiste. Daarnaast verwachten we dat je flexibel bent. Uiteraard behoort werken in het weekend en op feestdagen tot deze functie.


Dit zijn jouw competenties

Samenwerken, klantgericht werken, integriteit, flexibel, dienstverlenend, verantwoordelijkheid sociaal en pro-actief.


Waar kom je te werken?

Als frontofficemedewerker leg je functioneel verantwoording af aan de coördinator Bedrijfsbureau. Je wordt onderdeel van het team Bedrijfsbureau. Dit team bestaat uit onder andere uit marketing & communicatie medewerkers en de administratie.


Wat mag je van ons verwachten?

Als jij onze organisatie komt versterken met jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring kun je van ons een afwisselende en boeiende werkomgeving verwachten. Je krijgt een flexitimer contract met een minimaal gegarandeerde arbeidstijd van 20 uur per maand. Je wordt ingepland op basis van een rooster.

Jouw uurloon ligt tussen € 10,97 en € 12,41 bruto per uur.


Heb je interesse en durf jij de uitdaging aan?

Stuur dan uiterlijk 14 juli 2019 jouw motivatie en CV naar vacaturebox.p&o@maastricht.nl.

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Rachel Ruijters, coördinator Bedrijfsbureau (rachel.ruijters@maastricht.nl, of 043-3505446).


Goed om te weten!

De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 19 en 22 juli 2019.


 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld