Nieuws
23-04-2019 - Zonnige eerste editie Maastricht Sport Groene Loper Kidsrun!
Het hardloopevenement Enexis Huis Groene Loper Run had op 22 april naast de 5 kilometer, 10 kilometer en halve marathon nu ook een kidsrun toegevoegd aan het programma. Maastricht Sport omarmde de Enexis Huis Groene Loper Run en was ook naamgever van de kidsrun.


Inzicht in de eigen gezondheid dankzij Health Checks
18-04-2019 - Inzicht in de eigen gezondheid dankzij Health Checks
Deze week vinden de halfjaarlijkse Health Checks van Maastricht Sport plaats! Mensen die al deelnemen aan de beweeggroepen van Maastricht Sport en een gedeelte van de Maastrichtse bevolking konden zich vrijwillig en gratis opgeven voor deze check.

18-04-2019 - Maastricht Sport Groene Loper Kidsrun
Het hardloopevenement Enexis Huis Groene Loper Run heeft naast de 5 kilometer, 10 kilometer en halve marathon nu ook een kidsrun toegevoegd aan het programma. Het hardloopevenement vindt plaats op paasmaandag 22 april op de Groene Loper in Maastricht.

Blijven bewegen dankzij ‘Beweeg Bewust’ programma
11-04-2019 - Blijven bewegen dankzij ‘Beweeg Bewust’ programma
Dat ze met pensioen zijn wil zeker niet zeggen dat de van origine Brabantse Jos (69) en Irene (66) Hermens achter de geraniums zijn verdwenen. Dit dynamische duo zit niet bepaald stil. Toen lichamelijke klachten hen beiden dwongen een stapje terug te doen en de huisarts hen doorverwees naar het Beweeg Bewust programma van Maastricht Sport, grepen ze die mogelijkheid graag aan om zo toch aan hun wekelijkse portie beweging te komen.  

Maastricht Sport steunt De Nationale Diabetes Challenge!
11-04-2019 - Maastricht Sport steunt De Nationale Diabetes Challenge!
Maastricht Sport slaat in samenwerking met Stichting Maatschappelijke Projecten Maastricht de handen ineen met de Bas van de Goor Foundation om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes door middel van sport en bewegen te verbeteren.