Nieuws
16-11-2018 - Koningsmatch!
Wilt u als school hulp bij de organisatie van de Koningsspelen 2019? Misschien kan een sportvereniging of sportaanbieder bij u in de buurt helpen! Om de organisatie van de Koningsspelen voor u makkelijker te maken, hebben wij - evenals vorig jaar - een tool ontwikkeld waarbij u makkelijk in contact kunt komen met sportverenigingen in de buurt die graag willen helpen.


Your COACH Next Door
15-11-2018 - Your COACH Next Door
Your COACH Next Door is het programma dat wordt ingezet om bewustzijn van een gezonde leefstijl te vergroten en middels een ketenaanpak overgewicht bij kinderen en jongeren te laten dalen. 

Kom-leren onderwijsdag over innoveren
15-11-2018 - Kom-leren onderwijsdag over innoveren
Woensdag 14 november vond in het MECC de innoverende onderwijsdag van de stichting KOM-leren plaats. Tijdens deze dag werden alle leerkrachten van stichting KOM-leren middels een markt en workshops, geïnspireerd om het onderwijs te innoveren. Maastricht Sport was aanwezig om leerkrachten te inspireren rondom het thema sportief gezond klimaat in en rond de school.

15-11-2018 - Stichting Life Goals #niemandbuitenspel
Stichting Life Goals Nederland wil bijdragen aan een samenleving waarin niemand buitenspel staat. Daarvoor gebruiken we de kracht van sport om mensen te inspireren weer mee te doen!

Gepensioneerd en een marathon volbracht
13-11-2018 - Gepensioneerd en een marathon volbracht
"Na mijn pensioen vroeg ik mij af wat ik moest met mijn vrije tijd. Ik deed al yoga en ik startte vervolgens bij de wandelgroep van Maastricht Sport. Na steeds meer sporten en bewegen liep ik enkele jaren later zelfs een marathon!"

Beweeg Bewust is een beweeginterventie ontwikkeld door Maastricht Sport i.s.m. medisch specialisten.