Nieuws
Afwijkend rooster op donderdag 22 augustus
15-08-2019 - Afwijkend rooster op donderdag 22 augustus
Op donderdag 22 augustus 2019 vindt de INKOM plaats en maken de nieuwe studenten van Maastricht kennis met de stad, en natuurlijk ook met het Geusseltbad! Hierdoor zijn er afwijkende openingstijden voor recreatief zwemmen en banen zwemmen.

Bewust Bewegen met Diabetes
12-08-2019 - Bewust Bewegen met Diabetes
Endocrinologen en verpleegkundig specialisten van het MUMC+ zijn gestart met het selecteren van patiënten die deel kunnen nemen aan het Beweeg Bewust programma van Maastricht Sport. In dit programma kunnen mensen die nog niet zelf het initiatief hebben genomen onder begeleiding starten met bewegen.


08-08-2019 - Maastricht Sport start pilot met Jekerdal
Met ingang van het nieuwe seizoen draagt Maastricht Sport het beheer en de verhuur van Sportpark Jekerdal in goed overleg over aan Stichting Faciliteitengebouw Jekerdal. Op woensdag 7 augustus ondertekenden beide partijen gezamenlijk het contract om dit te bevestigen. De nieuwe samenwerkingsvorm is een initiatief van de stichting zelf.

08-08-2019 - Eerste editie IRONMAN Multisport Festival erg succesvol
Het was dan misschien geen volledige IRONMAN, maar beslist wel een bijzonder sfeervol en succesvol alternatief. De eerste editie van het IRONMAN Multisport Festival Maastricht heeft afgelopen weekend voor zowel sporters als supporters mooie prestaties en momenten opgeleverd. Zo ook voor ‘onze eigen’ Guy Schrooten (38, zweminstructeur Geusseltbad) en Quin Bosman (26, leerkracht lichamelijke opvoeding Maastricht Sport).

Maastricht Sport IRONKIDS aftermovie!
06-08-2019 - Maastricht Sport IRONKIDS aftermovie!