Kampioenen aanmelden

Gezocht: SPORTKAMPIOENEN VAN MAASTRICHT!
Op maandag 20 januari 2020 organiseert de Gemeente Maastricht in samenwerking met Maastricht Sport het jaarlijkse Sportgala. Hét moment om de Maastrichtse sportkampioenen van 2019 in het zonnetje te zetten. Net als ieder jaar zullen ook deze keer prijzen worden uitgereikt voor de beste sportman, -vrouw, -talent en -ploeg van het jaar. Nieuw dit jaar is de categorie voor mindervalide sporters.

Maastricht Sport vraagt alle verenigingen van Maastricht om hun sportkampioenen van 2019, die in aanmerking komen voor deze prijs, voor te dragen. Onze professionele jury, zal net als elk jaar, vervolgens aan de slag gaan met de selectie van de genomineerden.

We kijken uit naar uw kampioenen!


Voorwaarden om in aanmerking te komen voor waardering:

Het betreft een kampioenschap behaald door:

  • Een in Maastricht wonende sport(st)er, tevens lid van een sportvereniging die via een sportbond/-organisatie is aangesloten bij NOC*NSF.
  • Een lid van een Maastrichtse sportvereniging die via een sportbond/-organisatie is aangesloten bij NOC*NSF.
  • Een sportteam dat onderdeel uitmaakt van een Maastrichtse vereniging die via een sportbond/-organisatie is aangesloten bij NOC*NSF.

Klik hier voor meer informatie over deze voorwaarden.


 

AANMELDEN

Aanmelden van*

Ik wil een bevestiging ontvangen en geïnformeerd worden over de huldiging en/of nominatie voor een van de categorieën. *