Bereikbaarheid Combinatiegebouw/Geusseltbad

Openbaar vervoer:

Vanaf het station Maastricht buslijn 3 richting Amby. De bus stopt bij het Geusseltbad voor de deur.

Auto's, motoren en touringcars:

Vanuit de diverse richtingen volgt u de ANWB borden richting de Geusselt. Bij de met verkeerslichten beveiligde kruising Terblijterweg/Oostermaasweg, rijdt u de Discusworp in. Bij de eerste gelegenheid slaat u rechtsaf. Dit is de weg naar de centrale, openbare parkeerplaats. Deze is volledig verlicht en biedt ruimte aan 400 auto’s. Bewegwijzering wijst u de weg naar de entree van het Geusseltbad, de verschillende verenigingen, Maastricht Sport en het Grand Café Geusseltbad.

Minder validen:

Mindervaliden volgen de boven beschreven routebeschrijving. Mits in het bezit van een geldige mindervaliden parkeerkaart mag u het inrijverbod van de Discusworp voor het Geusseltbad negeren. U kunt doorrijden tot aan de 10 mindervalide parkeerplaatsen voor de entree van Geusseltbad.

Fietsers/brommers:

Voor fietsers/brommers zijn 2 grote openbare (brom)fietsstallingen ingericht bij de entree van het Geusseltbad en aan de achterzijde van het gebouw, naast de jeu de boulesbanen.

Leveranciers:

Leveranciers volgen de boven beschreven routebeschrijving. U mag het inrijverbod van de Discusworp voor het Geusseltbad negeren en doorrijden tot aan de entree van het Geusseltbad. Hier kunt u zich melden bij de receptie.

Let op!

Het inrijden van de Olympiaweg vanaf de Heukelstraat in Amby en vanaf de kruising Stadionweg/Olympiaweg is alleen toegestaan voor fietsers/brommers en bestemmingsverkeer.  Bezoekers van het combinatiegebouw/ Geusseltbad vormen geen bestemmingsverkeer en dienen dus de boven beschreven routebeschrijving voor auto’s te volgen. Tot op heden is de Discusworp helaas nog niet opgenomen in de bestaande navigatiesystemen.

Vanaf de centrale parkeerplaats zorgt bewegwijzering voor de snelste route naar het combinatiegebouw/ Geusseltbad. In dit gebouw is het zwembad gevestigd, heeft Maastricht Sport haar kantoren, wordt  Grand Café Geusseltbad geëxploiteerd en hebben een aantal sportclubs hun clubhuis. Ook komt u hier op de sportfaciliteiten (voetbalvelden, hockeyvelden, jeu de boules banen, loopvoorzieningen en het recreatieterrein). Vanaf de afslag naar de parkeerplaats is de Discusworp en de weg naar de entree van het zwembad uitsluitend nog toegankelijk voor lijnbusverkeer, leveranciers en mindervaliden.