08-08-2024 | Voetbaldag (10 t/m 14 jaar)

Voetbaldag

Donderdag 8 augustus | 10.00 - 13.00 uur | Sportpark RKHSV

Deze dag staat geheel in het teken van voetbal. Een partijspel van 6 tegen 6, een spannend potje bubbelvoetbal, penalty's schieten en een clinic waarbij je leert afwerken op de goal. Scoor jij het mooiste doelpunt?

Inschrijven

Wil je meerdere kinderen aanmelden voor deze activiteit? Dan dien je voor elk kind een afzonderlijke aanmelding te doen.

Gegevens deelnemer


Met onze activiteiten proberen we zoveel mogelijk kinderen, ook in de schoolvakanties te laten bewegen. We organiseren deze activiteiten op locaties door heel Maastricht. Ook bij jou in de buurt!  Om de juiste locaties te kunnen kiezen, zijn we benieuwd in welke woonwijk(en) de deelnemers wonen.

Gegevens ouder/verzorger

We vragen jouw contactgegevens zodat we je kunnen bereiken in geval van nood. Je gegevens worden na de activiteit weer verwijderd.
Tijdens de activiteiten van Maastricht Sport kunnen er foto’s en/of video's worden gemaakt voor publicatie op onze website, social media pagina's en/of voor drukwerk. Dit beeldmateriaal kan ook gemaakt en gepubliceerd worden door lokale nieuwsmedia, zoals RTV Maastricht, L1 en de Limburger. Wij gaan hier zorgvuldig mee om en brengen jouw kind(eren) alleen herkenbaar in beeld wanneer jij daar toestemming voor geeft.

Volg ons op: Facebook |  Instagram

Toestemming maken en publiceren beeldmateriaal: