11-06-2022 | Sportdag (On)beperkt Sportief

Heb je zin om een gezellige dag te beleven? Op zaterdag 11 juni organiseert Maastricht Sport een sportieve dag voor mensen met een beperking. Tijdens de sport- en speldag kun je kennismaken met veel leuke sporten en spellen. Sporten is gezond, maar wij bewijzen dat het ook heel gezellig kan zijn!
 

Datum: Zaterdag 11 juni
Tijd: 11.30 uur: verzamelen
12.00-15.00 uur: activiteiten Sport- en Speldag
Je kunt de taxi terug bestellen om 15.25 uur
Locatie: Sportpark Heugem, Gronsvelderweg 90
Voor wie: Iedereen met een verstandelijke beperking


Informatie

  • Deelname aan de sport- en speldag is gratis en er wordt voor een fruitig hapje gezorgd.
  • Kleed je thuis om en neem een flesje water mee!
  • Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig die ervoor zorgen dat iedereen
  • goed begeleid wordt.
  • Bij slecht weer zullen we (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) uitwijken naar sporthal de Heeg, Roserije 500. Indien dit het geval is ontvang je deze informatie uiterlijk 10 juni 17.00 uur.


Aanmelden

Meld je vóór 6 juni aan via shanou.van.hameren@maastricht.nl
Vermeld hierbij de volgende informatie: naam, e-mailadres, leeftijd, telefoonnummer en woonvorm/organisatie (indien van toepassing).

Er kunnen foto’s gemaakt worden tijdens dit evenement. Middels deze inschrijving geef je toestemming voor het gebruik van foto’s voor publicatie. Indien je geen toestemming verleent dien je dit bij de inschrijving duidelijk kenbaar te maken.

Hopelijk zien wij je op zaterdag 11 juni terug op sportpark Heugem voor een leuke en sportieve middag! Bezoekers en ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom.