Schaken met Meester Ton 

Meester Ton is een begrip in de Limburgse schaakwereld. Inmiddels zal hij duizenden kinderen de beginselen van het spel hebben bijgebracht en het plezier straalt ervan af! Op verschillende scholen in Limburg geeft hij schaakles, zo ook in Maastricht. Ton is de jeugdleider van MagnusMosa en verzorgt iedere vrijdagmiddag schaaklessen in sporthal de Geusselt.

Kinderen zijn nooit te jong om te leren schaken volgens meester Ton! Wanneer kinderen het leuk beginnen te vinden en thuis willen oefenen dan kunnen zij gebruik maken van het adaptieve schaakprogramma dat meester Ton gebruikt: Chess Magnet School. Het programma past de moeilijkheid van de oefeningen voortdurend aan, aan het niveau van het kind. Zo doorloopt iedereen op zijn eigen niveau en eigen snelheid een doordacht schaakcurriculum.

De lessen van Ton zijn speels voor jonge kinderen en gestructureerd wanneer de leeftijd en het niveau dat toelaat. U kunt uw kind brengen vanaf 16:45 en ophalen om 18:00. Direct naast het instructielokaal is een gezellige bar/restaurant en u kunt het uurtje dus ook gezellig doorbrengen in een fijne omgeving.

De lessen zijn iedere vrijdag van 17:00 tot 18:00 in sporthal de Geusselt

Specifieke vragen? Neem contact op met Ton Montforts: tonmontforts@gmail.com.