Nieuws
15-11-2018 - Stichting Life Goals #niemandbuitenspel
Stichting Life Goals Nederland wil bijdragen aan een samenleving waarin niemand buitenspel staat. Daarvoor gebruiken we de kracht van sport om mensen te inspireren weer mee te doen!

Gepensioneerd en een marathon volbracht
13-11-2018 - Gepensioneerd en een marathon volbracht
"Na mijn pensioen vroeg ik mij af wat ik moest met mijn vrije tijd. Ik deed al yoga en ik startte vervolgens bij de wandelgroep van Maastricht Sport. Na steeds meer sporten en bewegen liep ik enkele jaren later zelfs een marathon!"

Beweeg Bewust is een beweeginterventie ontwikkeld door Maastricht Sport i.s.m. medisch specialisten.

01-11-2018 - Aanmelden tot 25 nov: Inspirerende bijeenkomst gezonde(re) sportkantine
Hoe kom je tot een gezondere sportkantine, behoud je de sfeer en zorg je voor draagvlak binnen je vereniging? 
Na deze inspirerende bijeenkomst wonen we gezamenlijk de wedstrijd van MVV Maastricht bij. 

27-09-2018 - Wijziging btw-sportvrijstelling voor amateursportorganisaties
Per 1 januari 2019 wordt de btw-sportvrijstelling verruimd. Door deze wetswijziging vervalt het recht op aftrek van btw voor onder meer niet-winstbeogende exploitanten van sportaccommodaties. Hieronder vallen amateursportverenigingen en sportstichtingen. Wat betekend dit voor u?

27-09-2018 - 19 - 21 oktober: Euro Cycling XP
Dé expo voor alle sportieve fietsers, wielrenners, mountainbikers & meer! Er is dit jaar ook voor de jongere fietsers van alles te beleven op Euro Cycling XP. Tijdens de driedaagse Euro Cycling XP is er ook een hal gericht op cycle fun voor de jeugd. Hier kunnen verschillende fietssporten worden uitgeprobeerd. Interesse? Kijk dan vooral even op de website voor tickets en meer informatie!