Borstcrawl clinics

Ben je een fanatiek banenzwemmer, train je voor een triatlon of wil je gewoon je zwemtechniek verbeteren? Schrijf je dan nu in voor onze borstcrawl clinics op 28 & 29 april, met oud Olympiërs Bas van Velthoven en Sebastian Verschuren via 'Personal Swimming'

Je kunt deelnemen op een van de twee dagen, of kiezen voor een combinatie van de twee clinics: 

Borstcrawl techniek

Op zaterdag ga je aan de slag met verschillende techniek- oefeningen, om zo jouw ligging, ademhaling en armslag
te verbeteren. Oud Olympiers Bas van Velthoven en Sebastian Verschuren gebruiken hun kennis en ervaring als professioneel zwemmer om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is. 

Videoanalyse

Tijdens de clinics op zondag worden onderwaterbeelden gemaakt van jouw zwemslag, die je samen met de Personal Swimming trainer analyseert op een groot scherm. Daarna kun je aan de slag met de feedback en de focuspunten. Je krijgt je videobeelden toegezonden. 

>> ook voor buitenwater!

Met het oog op de naderende editie van Ironman Maastricht Limburg, is er tijdens de clinics volop aandacht voor zwemmen in buitenwater. De pro’s delen tips op het gebied van navigeren, zwemmen met stroming
en golfslag.


Details

  • Duur: 1,5 uur
  • Kosten enkele clinic: €29,95 per deelnemer/ Combinatie beide clinics: €55 per deelnemer (incl. toegang tot het zwembad)
  • Max. 16 deelnemers per clinic
  • Geschikt voor beginnende en gevorderde borstcrawl zwemmers 

Data en tijden

Zaterdag 28 april 2018
13.00 - 14.30 Borstcrawl techniek clinic
14.30 - 16.00 Borstcrawl techniek clinic
16.15 - 17.45 Borstcrawl techniek clinic
Zondag 29 april 2018
13.00 - 14.30 Videoanalyse clinic
14.30 - 16.00 Videoanalyse clinic

! DE CLINICS ZIJN VOL: MOGELIJK VOLGEN ER EXTRA DATA !

Inschrijven

Schrijf je nu in voor een (combinatie) van de clinics via onze online ticketshop


Personal Swimming traint en coacht al meer dan 6 jaar zwemmers en triatleten van ieder niveau. Het team van 10 coaches bestaat uit Olympiërs en voormalig zwemmers van internationaal niveau. Zij begeleiden wekelijks zo’n 400 zwemmers in verschillende soorten trainingen, zoals de Borstcrawlcursus, conditiegroep trainingen, de kilometercursus en privélessen.

Meer weten over Personal Swimming? www.personalswimming.nl