Sport Experience Summer

Ook in de zomervakantie van 2018 kun je voor een sportieve zomer terecht bij Maastricht Sport. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse sportevenementen en wie weet ontdekken ze wel de sport van hun leven. Verder organiseren we weer het animatieprogramma in het Geusseltbad, zodat niemand zich deze zomer hoeft te vervelen.

Summer Sportweek
Deze hele zomer is er in Maastricht weer van alles te beleven op sportief gebied. Om jou alvast in de stemming te brengen organiseren we in de eerste week van de zomervakantie diverse sportdagen. Ontdek deze week nieuwe sporten of doe lekker mee met bekende sporten!

Zomer in het Geusseltbad
Tijdens de zomervakantie verrassen we bezoekers in het Geusseltbad met een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud, in en rondom het water.

Maastricht Sport Ironkids Finale
Op zaterdag 4 augustus vindt voor de derde keer de Maastricht Sport IRONKIDS Finale plaats. Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je het tijdens deze triatlon of 'Run-Bike-Run' opnemen tegen leeftijdgenoten uit heel Limburg? Dan is dit je kans! Ga de uitdaging aan en word een IRONKID!

Ridderronde Sport Challenge Boys and Girls
Op woensdag 8 augustus, van 12.30 tot 16.00 uur, voorafgaand aan de Ridderronde, staat het Vrijthof in het teken van sportieve uitdagingen voor de jeugd.

MVV Soccerbootcamp
Wil jij in de zomervakantie graag vier dagen voetballen, training krijgen van spelers en (jeugd) trainers van MVV in Stadion de Geusselt?!
Geef je dan nu op voor het MVV SoccerBootcamp!

Basketbal Speelweek
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar?
En heb je zin om een week lang te basketballen met topspelers?
Meld je dan snel aan voor de Basketbal Speelweek van Maastricht! Een week lang gaan we aan de slag met spelvormen, trainen en potjes basketballen.

Sportexperience Summer
Sportexperience Summer voor volwassenen en ouderen
Gedurende de zomervakantie wordt een aangepaste vorm van het reguliere sport- en beweegprogramma voor volwassenen en ouderen aangeboden. Dit wordt wekelijks aangevuld met leuke zomerse activiteiten. Bekijk hier het programma.