Zeemeermin Diploma clinic
Zeemeermin Diploma clinic voor kinderen
Tijdens de diploma clinic, leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’. Ook als je niet mee wilt gaan doen aan de wekelijkse zwemlessen, is dit een enorm leuke clinic.

Lady Mermaid clinic voor volwassenen
Laat jouw jeugddroom werkelijkheid worden in het Geusseltbad! Tijdens deze Lady Mermaid clinic van 1 uur leer je zwemmen met een echte zeemeerminnenstaart en worden jullie omgetoverd tot volwaardige mermaids.

Mermaid Familie clinic
Mermaid Familie clinic voor gezinnen
Speciaal voor grote én kleine zeemeerminnen geven wij deze kerstvakantie gezamenlijke mermaid clinics! Of je nu een volwassen Ariël bent of een zeemeermin of -man in de dop: beleef samen hoe het is om snel en sierlijk door het water te bewegen als een echte zeemeermin.

Mermaid Introductie clinic
Mermaid Introductie clinic voor kinderen
Altijd al willen weten hoe het is om te zwemmen als een zeemeermin? Kom in de kerstvakantie kennismaken met zeemeerminzwemmen in het Geusseltbad!

AquaFit Power Kick-off voor volwassenen
Tijdens onze AquaFit Power Kick-off ga je na een gezamenlijke warming-up aan de slag met FloatFit, AquaRobics éen onze uitdagende AquaBootcamp. Zo kun je proeven van onze diverse sportieve groepslessen én ontdek je dat trainen in het water toch echt lekker intensief is!