Jubileum: Maastricht Sport 5 jaar!

Op 21 juni is het vijf jaar geleden dat het Geusseltbad haar deuren opende en Maastricht Sport als centraal sportbedrijf voor de stad Maastricht van start ging. In de wijk, op school, in de zorg: Maastricht Sport is inmiddels niet meer weg te denken in de stad. Maastricht Sport beweegt iedereen. Jong en oud, sportieveling of beginner, mensen met of zonder beperking. Daarom vieren wij ons jubileum met bijzondere acties voor álle Maastrichtenaren! 

Deel de sportdroom van je vereniging en win!
Elke vereniging heeft dromen; nieuwe materialen, systemen of een opknapbeurt. Maastricht Sport weet als geen ander dat (sport)dromen er zijn om te vervullen. Daarom roepen we alle verenigingen van Maastricht op om hún sportdroom met ons te delen.

Achtergrondinformatie
Op donderdag 21 juni is het vijf jaar geleden dat het officiële startsein werd gegeven voor Maastricht Sport als centraal sportbedrijf voor de stad Maastricht. Sinds dat moment liggen alle activiteiten en taken op het gebied van sporten en bewegen bij één uitvoeringsorganisatie, met één belangrijke missie: De Maastrichtenaar aan het sporten en bewegen krijgen.

Facebook Win Acties
Maastricht Sport wil het 5 jarig bestaan niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom vieren wij ons jubileum met bijzondere acties voor álle Maastrichtenaren!

Het Geusseltbad viert mee!
Als onderdeel van Maastricht Sport, viert ook het Geusseltbad feest! Het zwemcomplex opende vijf jaar geleden eveneens de deuren. Dat moet gevierd worden!

5x Maastricht Sport beweegt de stad
Op donderdag 21 juni is het vijf jaar geleden dat het officiële startsein werd gegeven voor Maastricht Sport als centraal sportbedrijf voor de stad Maastricht. Sinds dat moment liggen alle activiteiten en taken op het gebied van sporten en bewegen bij één uitvoeringsorganisatie, met één belangrijke missie: De Maastrichtenaar aan het sporten en bewegen krijgen. Dat lukt inmiddels best heel aardig. Hoe we dat doen? Nou zo!