Sportparkmanagement

Multifunctionele sportparken

Sportparkmanagement.

Maastricht Sport exploiteert in opdracht van de Gemeente Maastricht een tweetal multifunctionele sportparken Sportpark West en Sportpark Geusselt op professionele en klantvriendelijke wijze. Met haar fraaie sportvoorzieningen, behulpzame sportparkbeheerders en ruime openingstijden zijn deze parken de plek waar de Maastrichtenaar -georganiseerd en ongeorganiseerd- lekker kan sporten en bewegen. De parken hebben sporters en recreanten veel te bieden. Hiervoor hoeft men geen lid van een sportvereniging te zijn. Wekelijks vinden er op de parken diverse sport- en beweegactiviteiten onder deskundige begeleiding plaats. De sport- en speelvoorzieningen maken de sportparken aantrekkelijk voor jong en oud.


Bedrijven en instellingen

Wilt u een sportief uitje of een leuke sportdag organiseren voor uw team of bedrijf? Of heeft u wellicht interesse om met uw bedrijf deel te nemen aan een bedrijvencompetitie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
 

Onderwijs

Wilt u een leuke en uitdagende sportdag voor uw leerlingen organiseren? Of wilt u graag gymlessen organiseren in de buitenlucht? Er zijn diverse mogelijkheden ook met betrekking tot materiaalhuur.

Neemt u dan via onderstaande contactgegevens contact met ons op:

Maastricht Sport
T: (043) 350 4500
E: info@maastrichtsport.nl

http://www.youtube.com/watch?v=9JQbAMDoOBU