Huur Binnensportaccommodaties

Wenst u in het schooljaar/sportseizoen 2018-2019 een door Maastricht Sport geëxploiteerde binnensportaccommodatie te huren dan kunt u hiervoor een verzoek indienen. Dit dient bij voorkeur te gebeuren met het “aanvraagformulier binnensport 2018-2019”. Na invulling, dient u het document op te slaan en te mailen naar verhuur@maastrichtsport.nl. In de “toelichting indienen aanvraag binnensport 2018-2019” is een toelichting gegeven op het indienen van een aanvraag. Als u een accommodatie gebruikt, gaat u akkoord met de “algemene voorwaarden binnensport 2018-2019” en de “tarieven binnensportaccommodaties 2018-2019”.

In het “overzicht binnensportaccommodaties 2018-2019” staan alle door Maastricht Sport geëxploiteerde binnensportaccommodaties vermeld. Met het formulier “machtiging doorlopende automatische incasso” kunt u de betaling van het gebruikerstarief regelen.

Tot de binnensportaccommodaties behoren onder meer gymzalen, sportzalen en sporthallen. Deze zijn steeds voor een periode van maximaal 1 sportseizoen te gebruiken, waarbij sprake is van gedeeld gebruik met anderen. Dat betekent dat na gebruik de accommodatie weer opgeruimd achter gelaten moet worden zodat de volgende klant deze direct kan gebruiken.

Gemeentelijke binnensportaccommodaties online op beschikbaarheid bekijken of reserveren
Wanneer u een binnensportaccommodatie wilt huren of de beschikbaarheid ervan wilt bekijken, kunt u het online reserveringssysteem gemeentelijke sportaccommodaties raadplegen. U kunt zien wanneer een accommodatie vrij is (inloggen niet nodig) en/of een reservering plaatsen (inloggen noodzakelijk).

Betalingswijze gebruik binnensportaccommodatie
Gebruikers dienen de verschuldigde kosten voor het gebruik van de binnensportaccommodatie te voldoen:
1. door contante betaling bij Maastricht Sport (in geval van incidentele reservering aan de balie)
2. via automatische incasso (in geval van reservering via medewerker Maastricht Sport) (download hier het incassoformulier)
3. via Ideal (in geval van online reservering).