Sporten met een beperking
Sporten met een beperking

Sport- en speldag (On)beperkt Sportief // 17 juni 2017

Sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking
Tijdens deze sportieve dag is er de mogelijkheid om kennis te maken met veel leuke sporten zoals atletiek, boogschieten, hockey, jeu de boules, dans en meer. Sporten is gezond, maar wij bewijzen dat het ook heel gezellig kan zijn! Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig die ervoor zorgen dat iedereen goed wordt begeleid.

Wandeling voor mensen met een lichamelijke beperking
Deze gezellige middag staat in het teken van samen bewegen en ontmoeten. In het gebied rondom de Geusselt gaan we een gezellige wandeling maken.

De dag wordt feestelijk afgesloten met een optreden van een Maastrichtse artieste. Deelnemers ontvangen een klein lunchpakketje.

Waar en wanneer?
17 juni 2017 op Sportpark de Geusselt, Discusworp 4
De dag duurt van 12.00 - 15.00 uur. We verzamelen om 11.30 uur. Bij slecht weer wordt de sportdag naar Sporthal de Geusselt verplaatst. De wandeling zal verplaatst worden naar een andere dag.

Aanmelden:
Aanmelden kan bij Britt Beckers van Maastricht Sport via britt.beckers@maastricht.nl of 0650749842. Vermeld hierbij je naam en je leeftijd en de activiteit waaraan je deel wilt nemen (sportdag of wandeling). Indien je je aanmeldt voor de wandeling geef dan even aan of je individuele begeleiding wenst.

Vrijwilligers:
Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door vele enthousiaste vrijwilligers. Lijkt het jou ook leuk om mee te helpen? Stuur dan een mailtje naar britt.beckers@maastricht.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname