Nieuws
06-07-2017 - Nieuwe Geusselt Sporthal geopend
Maastricht Sport heeft vrijdagmiddag officieel de sleutel van de nieuwe Geusselt Sporthal ontvangen van de bouwer van de hal. Daarmee komt een einde aan de bouwperiode en is de hal klaar voor gebruik. De hal wordt in gebruik genomen bij aanvang van het nieuwe binnensportseizoen na de zomer.

Follow up Conferentie Sportief Maastricht
12-06-2017 - Follow up Conferentie Sportief Maastricht
In september vorig jaar vond de Conferentie Sportief Maastricht plaats. Op deze avond werd een aantal thema’s aangehaald. Degene die aanwezig waren tijdens de conferentie ontvingen onlangs een brief met daarin de status van de actiepunten welke uit de conferentie voorvloeiden. Kijk hier voor de brief.

Festival Life Goals in Maastricht
15-05-2017 - Festival Life Goals in Maastricht
Tegelijkertijd met de 'Samen Sportief' sportdag aanstaande zaterdag 20 mei in het Geusselt Sportpark, vindt ook het festibal Life Goals plaats.

15-05-2017 - Sportdag 'Samen Sportief' voor bijzondere doelgroep
Op zaterdag 20 mei organiseren Maastricht Sport, Stichting Life Goals en Leger des Heils de ‘Samen Sportief’ sportdag. Het is de tweede editie van de sportdag die bedoeld is voor alle cliënten en medewerkers van de zorginstellingen die aangesloten zijn bij het Samen Sportief programma.

14-05-2017 - Maastricht Sport lanceert nieuwe onderwijspagina
Maastricht Sport lanceerde op woensdag 10 mei de nieuwe webpagina www.MaastrichtSport.nl/onderwijs. Deze pagina staat geheel in het teken van de intensieve samenwerking tussen Maastricht Sport en onderwijsinstellingen in Maastricht.