Sport Experience Summer 2017

Ook in de zomervakantie van 2017 kun je voor een sportieve zomer terecht bij Maastricht Sport. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse sportevenementen en wie weet ontdekken ze wel de sport van hun leven. Verder organiseren we weer het animatieprogramma in het Geusseltbad, zodat niemand zich deze zomer hoeft te vervelen.

Volwassenen en ouderen kunnen gebruik maken van ons aangepaste zomeraanbod, waarbij je wekelijks kunt wandelen, fietsen, golfen en nog veel meer.

Download de folder of klik hieronder op één van de verschillende programmaonderdelen voor meer informatie.

Sport Experience Summer: volwassenen & ouderen
Door het jaar heen organiseert Maastricht Sport voor volwassenen en ouderen een structureel sport- en beweegprogramma. In de zomervakantie (17 juli t/m 27 augustus) bieden we een aangepaste vorm van dit programma aan, waarbij wekelijks diverse activiteiten worden aangeboden.

Sport Experience Summer: Kids
Maastricht Sport presenteert ook dit jaar weer een spetterend, sportief en uitdagend zomerprogramma voor kinderen in Maastricht.

Lees hier kort meer over het aanbod of kijk direct onder de verschillende thema's.

Zomer animatie Geusseltbad
Gedurende de hele zomervakantie, van 17 juli t/m 27 augustus, vindt in het Geusseltbad een speciaal zomer animatieprogramma plaats. Dit is een leuk en afwisselend programma met activiteiten in en rondom het binnen- en buitenzwembad.

Summer Sportweek 2017
Summer Sportweek 17-20 juli
Maastricht Sport organiseert in de eerste week van de zomervakantie van maandag t/m donderdag diverse leuke sportdagen. Klik snel hier voor meer informatie en schrijf je in. Vol=vol!

Zomervoetbal
Gamin Zomervoetbal
Vanaf 26 juni wordt op sportpark West (Malberg) en in stadion de Geusselt zomervoetbal aangeboden.
Je hoeft je niet aan te melden en er zal ook toezicht aanwezig zijn.

Hockeykamp 24 en 25 juli!
Hockey is leuk! Of je het nu al eens gespeeld hebt of het nog nooit gedaan hebt, maar er graag een keer mee zou willen kennismaken. Het tweedaagse hockeykamp op 24 en 25 juli is leuk voor beginners en licht gevorderden.

Maak kennis met Tennis-kamp 26 en 27 juli
Door samenwerkende tennisscholen Maastricht

Heb jij altijd al willen leren tennissen? Pak je kans bij het 2e tenniskamp ‘Maak Kennis met Tennis’.

Ridderronde Sport Challenge 2 augustus
Voorafgaand aan de Ridderronde in Maastricht wordt er sinds een aantal jaren voor de jeugd een sportevenement georgansieerd. Het hele Vrijtof staat woensdag 2 augustus vanaf 12:30 uur in het teken van voetbal en fietsen en een bootcamp challenge.

MVV SoccerBootcamp 21-24 augustus
Wil jij in de zomervakantie graag vier dagen voetballen, training krijgen van speler en (jeugd) trainers van MVV in Stadion de Geusselt? Geef je dat nu op voor het MVV SoccerBootcamp!

Basketbalspeelweek 2017
Basketbalspeelweek 22-25 augustus
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? En heb je zin om een week lang te basketballen met topspelers? Doe dan mee met de basketbalspeelweek!